- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
evet arkadaşlar eylül 2o13 doğumlu oğlum var , ben biraz karşıydım ama kendi de çok istedi, yarı özel yarı devlet bir anaokulu ,yaş yaş sınıflara ayırılıyorlar , yarım gün ,öğle 1 de gidecek 5 buçuk gibi bitiyor ,zaten karşı sokağımda okul direk balkonumdan görülüyor ,o yüzden çok istedim bu okulu ,önceliğim eğitim ingilizce müzik vs değil ,güven ve eğenceli zaman geçirsin ,bir yanımda buruk hergün ağlarım gibi geliyor ,tuvaletini çişini kendi yapabiliyor ama temizlemesini de öğretmeye çalışyorum ,yardımcıları varmış amaaa , bir de öyle herşeyi yemez benim gibi de uyuz uyuz yer ,ordan bak onu yemezsen şöyle böyle demesinler ,yemek isterse yesin ters birşey yaşamasın istiyorum ,bi olay oldu kızıp ceza vermesinler beni arasınlar ben giderim hemen ama bu da eğitimine ters mi düşer ooofffff çok çok kafama takılan şeyler var ..Bir de çanta falan baktık çekçekli alıcam küçük ,30 35 lt lik bir kutu istemişler siz neler veriyorsunuz yanına ,su falan ayrıyetten koymak gerekli mi çünkü çook içer ....