• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oglum lazimlik ve klozete oturmuyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

nutellaa32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
735
735
133
Merhaba anneler sizlerden yardim istiyorum 26 aylik oglum var 2 hafta once tuvalet egitimine basladik ama oglum klozet ve lazimliga oturmuyor cisini soyluyor ve alaturka tuvalette ayakta yapiyo yani bizim cisimizi soylemede bir sikintimiz yok bazen kakasini da soyluyo ama genelde yaptiktan sonra rahatsiz olup soyluyo. Yatmadan once cisini yaptirirsam gece alt islatmasi da yok masallah diyim.Su an tek sorunum oturmayi reddetmesi önüne kova tas gibi seyler tutmak istiyorum bari onun icine yapsin diye onu bile istemiyo oyle inatci ki durduruyo idrarini ben tas tutunca cekince devam ediyo. Ben bu sartlarda bir yere de gidemem disari cikmaya hic cesaretim yok nasil yaptirirm naparim her yerde alaturka yok annemde bile yok mesela. Kadincagiz kuvete yaptirmis gecen. Bana bir akıl verin anneler lutfen cok bunalmis durumdayim ödül filan da teklif ettim ama işe yaramadi halbuki cisini soylemeyi oyle ogrenmisti :(

Ayakta yaptirma huyundan vazgecirin cunku erkekler icin sakincali bir durum arastirin isterseniz.peygamber efendimizde sav oturarak yapmayi tavsiye eder.oglumuz ilk okula baslayinca mecburiyetten ogrettik ayakta yapmayi.mecbur kalirsa yapsin diye.
Konusun onunla oturarak yapmasi gerektigini ornekler vererek uygun bir dille anlatin.sizi anliycak yasta suan.bende oglumu 2 bucuk yasindayken tuvalete alistirmistim.kolay gelsin.

Ayakta yaptirma huyundan vazgecirin cunku erkekler icin sakincali bir durum arastirin isterseniz.peygamber efendimizde sav oturarak yapmayi tavsiye eder.oglumuz ilk okula baslayinca mecburiyetten ogrettik ayakta yapmayi.mecbur kalirsa yapsin diye.
Konusun onunla oturarak yapmasi gerektigini ornekler vererek uygun bir dille anlatin.sizi anliycak yasta suan.bende oglumu 2 bucuk yasindayken tuvalete alistirmistim.kolay gelsin.
Bende o yuzden bu kadar stres yapiyorum evet prostat falan oluyorlarmis haklisiniz ama konusuyorum ödül teklif ediyorum kendimizden ornek veriyorum biz boyle oturuyoruz diye. Neler neler yapiyorum henuz basarili olamadim. Insallah anlar kisa sure sonra tesekkur ederim cevabiniz icin

Back
X