Çocuk Hastalıkları oğlum mide reflüsü oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

enesin_annesi

hayatımızın anlamısın sen
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
205
0
96
40
Elazığ
bebeğim 10 aylık sürekli kusuyordu ve ben 2 günde 1 doktora götürüyordum kimse neden kustuğunu anlamıyordu hatta bir doktor pisikolojiktir diye bi damla verdi bir defa kullandım kusma devam etti vermedim tavsiye üzerine başka doktora götürdüm mide reflüsü dedi
arkadaşlar bebeği benim oğlum gibi reflü olan anneler varsa bana bilgi verebilirle mi ne gibi sorunlar yaşadıklarını yeme alışkanlıklarını gibi bilgi verirlerse sevinirim
a.s.a.s.a.s.

bebeğim 10 aylık sürekli kusuyordu ve ben 2 günde 1 doktora götürüyordum kimse neden kustuğunu anlamıyordu hatta bir doktor pisikolojiktir diye bi damla verdi bir defa kullandım kusma devam etti vermedim tavsiye üzerine başka doktora götürdüm mide reflüsü dedi
arkadaşlar bebeği benim oğlum gibi reflü olan anneler varsa bana bilgi verebilirle mi ne gibi sorunlar yaşadıklarını yeme alışkanlıklarını gibi bilgi verirlerse sevinirim
a.s.a.s.a.s.

slm benim oğlumda 6 aylık doğduğundan beri kusuyor.herkes doktorda sahil fazlasını kusuyor dedi.şimdi sen böle söyleyince bende korktum yaaaaaaaa

Böyle sorunumuz yok ama bir yerde denk gelip okumuştum bir uzmanın yazısını orada diyorki bebeğinizi emzirdikten sonra yada yemekten sonra hemen yatırmayın aradan biraz zaman geçsin.bebek küçükse emzirdikten sonra başı omuzlarına gelecek şekilde dik halde durmalıymış bu kusma sorununada iyi geliyormuş.

slm benim oğlumda 6 aylık doğduğundan beri kusuyor.herkes doktorda sahil fazlasını kusuyor dedi.şimdi sen böle söyleyince bende korktum yaaaaaaaa

canım teşekkür ederim ilgine
gece uyanıp kesintisiz ağlıyor mu ve sürekli tekrarlayan soğuk algınlıgı bronşiti felan varmı

Böyle sorunumuz yok ama bir yerde denk gelip okumuştum bir uzmanın yazısını orada diyorki bebeğinizi emzirdikten sonra yada yemekten sonra hemen yatırmayın aradan biraz zaman geçsin.bebek küçükse emzirdikten sonra başı omuzlarına gelecek şekilde dik halde durmalıymış bu kusma sorununada iyi geliyormuş.

teşekkür ederim bilgin için dikkat etmeye çalışıyorum 10 aylık oldu oturtup yemek yediyorum sonrasında yaramazlık dururken yatarmı

benım var sanıyorumki.sureklı kusuyor.1ay 17 gunluk.bırazda kendılerı yapıyor sanırım daha agzına gırer gırmzzde sectıı oluyor mamayı yada memeyi..zorluyorum.sonra heryer mama yada süt.dr tekrar gıdıcez..sonucu yazarım..

benim bebeğimde 2 buçuk aylık ve reflü dedi dr,gaviscon verdi,kullanıyoz ama pek bi etkisini görmedik.ayrıca oğlumu kabız yaptı.afedersin küçücük bebek taş gibi çıkarıyo,oda fitil yardımıyla.bende ne yapacam bilmiyorum,reflü hakkında bende konu açmıştım.ordada dediğim gibi nefes darlığıda yapıyor bebeğimde,zor nefes alıyo.pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz.çok çok geçmiş olsun.inşallah hepimizin bebekleri iyileşir biran önce..

emzırdıkten sonra ben hemen kaldırıyorumkı kusmasın gerıye yutsun die,yatıp kalkmayla alakası olmadıgını beyfendı sacıma kusarak belırtıyor.cok zekıler,her konuda memeyi verıyorsun ıkı emıyor bıberon gıbı bol olmayınca hüü..mamayı verıyorsun o markadan sevmıyorum der gibi wee..aynen halı koltuk ben ustumuz basımız ne varsa ..ınanırmısınız kayınvalıdeye gıtmeye korkuyorum artık..bıraz fazla tıtız.kadının yenı sıldıgı halılar aynen mama..:=))

a.s.a.s.a.s.

canim benim yengemin kızında aynı sorun vardi anlamıyorlardi.fakat iyice tetkikettler mide baglari zayifmis ondan dolayı kusuyormus.1 yaşina kadar sürerdemişler.inşallah seninkide ondandir.canim geçmiş olsun

[sıze="2"]arkadaşlar

aranızda bebeğine anne karnında mide büyümesi teşhisi konan varmı??
Lütfen cevap bekliyorum...
[/sıze]

[sıze="2"]arkadaşlar

aranızda bebeğine anne karnında mide büyümesi teşhisi konan varmı??
Lütfen cevap bekliyorum...
[/sıze]

Doğdduğundan bu yana benim bebeğim de kusuyor. İlk kusmalarında çok araştırıldı reflü dediler halen geçmedi. O zaman sadece midesi biraz büyük dedi doktor. Önemsemedi onu da biz de sormadık. Neden sordun açarmısın

Benimde bebegim 5-6 haftalikken kusmaya basladi.doktor nestlenin nestargel diye toz halinde bitkisel bir ürününü önerdi.internette gördügüm kadariyla trde yogurt yapici toz jel diye geciyor sanirsam.bir cezveye 1 su bar. su ve yarim cay kas.nestargel koyup 1 dakka kaynatip sogutup ve herbir mama sisesine 1 yemek kas bu karisimdan ekliyorum ve cok sükür kusmalari gecti bebegimin.ayrica mamadan sonra gazini tam cikarmadiginda belden yukarisini biraz yüksek biyerde yatiriorum buda fayda edior. ama tabikide herzaman doktora sormadan bisi kullanmayin.

ya arkadaşlar önümüzdeki hafta doğumum olacak.ikiz bebeklerimden birinde ultrasonda mide büyümesi olduğunu söylüyor doktor ve doğmadan birşey yapamadıklarını söylüyor.çok üzülüyorum doğduktan sonra kötü birşey olacak diye.eğer dediğiniz gibi saDEce kusmaya falan sebep oluyorsa iyi

Back
X