acil tavsiye lütfen bebeğinde reflü olanlar

gultug

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
45
19
8
26
Merhabalar bebeğim 16 aylık, aylardır reflüden şüpheleniyordum doktorumuz geçiştirip üzerine düşmemişti bebeğimin ağız kokusu ve kusması iştahsızlığı bütün belirtileri çok arttı yetişkin gibi kusuyor adeta ve çok ağlıyor aile hekimimiz reflüsü olduğunu söyledi bebeğinde reflüsü olan anneler lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl bir yol izlediniz diyet ve diğer evde alınabilecek önlemler dışında bebeğinize herhangi bir tedavi vs uygulandı mı lütfen fikir verin çok canım sıkılıyor bu konuya

Merhabalar bebeğim 16 aylık, aylardır reflüden şüpheleniyordum doktorumuz geçiştirip üzerine düşmemişti bebeğimin ağız kokusu ve kusması iştahsızlığı bütün belirtileri çok arttı yetişkin gibi kusuyor adeta ve çok ağlıyor aile hekimimiz reflüsü olduğunu söyledi bebeğinde reflüsü olan anneler lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl bir yol izlediniz diyet ve diğer evde alınabilecek önlemler dışında bebeğinize herhangi bir tedavi vs uygulandı mı lütfen fikir verin çok canım sıkılıyor bu konuya
Gastroenteroloji ve alerji bolumlerine gösterin.

Birde bu 2 bolumde sizi muhtemelen dietisyene yönlendirecek, tavsiyelerine uyarsaniz sikayetleri azalacaktir.

Gecmis olsun

Çocuk dahiliyeye gideceksınız oda sizi yönlendirecek mide için gastroloji bölümüne

Merhaba, benim bebeğimde de doğduğundan beri reflü var, 6 aylıkken kusması bitti ama bence reflüsü geçmedi, sık hıçkırık tutma, diş gıcırdatma, kalın bir ses ve öksürük şikayetlerimiz vardı, alerji doktoruna gittik 2 kere test yapıldı alerjisi çıkmadı şükür, sorunumuz reflüymüş, paketli gıda kesinlikle yasak, kakao başta olmak üzere yememesi gereken gıdalar var, Yonca Tabak’ın kitabını tavsiye ederim o çok bilgilendiriyor, bir de uyumadan 2 saat önce kadar beslenmeyi kesmek gerekiyor, diyetine dikkat edince epey rahatladı, aç ve tok verdiğimiz şuruplar var, büyüdükçe mide etrafındaki kaslar geliştikçe geçicek dedi doktor

Kızlar benim bebeğim 44 günlük devamlı kusuyor doktor normal dedi ama kilo kaybımız var daha 3800 sizce napmalıyım hip mama kullanıyorum

Back
X