oglum olacak :)))

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
slm arkadaslar esim oglumuza babasinin ismini koymak istiyo bende karsi çikmiyorum kayinpederimin ismi Bilal yanina yakisacak bi isim önerirmisiniz tek olsun istemiyorum simdiden tesekkurler kizlar

öncelikle hayırlı olsun hayırlı birde evlat olsun :) yanına kısa isimler yakışır bence bilal efe,bilal ege,bilal ayaz gibi olabilir :)

öncelikle hayırlı olsun hayırlı birde evlat olsun :) yanına kısa isimler yakışır bence bilal efe,bilal ege,bilal ayaz gibi olabilir :)

tesekkur ederim canim ben taha ismini cok seviyorum ama o soylenmez diye sadece bilal derler diye koymak istemiyorum dogru bilal efe kisa ikiside soylenir gibi :)) tskler

taha çok güzel isim ama işte bizim milletimiz biraz isim söyleme özürlüsü söyleyemiyorlar çocukta zorluk çekmesin büyüdükçe telafuzu kolay olsa iyi olur kısa isimler iyi olabilir gnelde rica ettim

Biz de daha doğrusu bende çok kararsızım. Göktuğ, Aytuğ, Buğra, Bartu vs. derken şimdilik Barkın Uras düşünüyorum.. Ama daha var tabiii :))

Biz de daha doğrusu bende çok kararsızım. Göktuğ, Aytuğ, Buğra, Bartu vs. derken şimdilik Barkın Uras düşünüyorum.. Ama daha var tabiii :))

evet insan cok kararsiz oluyo valla ama hayirlisi insallah bebislerimize guzel isimler buluruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…