• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum olucakmış

Benim büyük çocuğum erkek, ilk çocuktan coook sonra hamile kaldim, ben hep çevreme bakıyorum iki cocuk ya biri kizsa diğeri erkek ya da tam tersi. Dedim benim kiz olacak çünkü ilki erkek neden olmasin (sanki böyle bir kanun varmış gibi) doktor erkek dedi, ben emin misniz kız olacak gibiydi dedim. Tabi ki üzülmedim çünkü farketmiyor . Erkek çocuğu olduğu icin sanırım kiz olsa isteği vardi. Neyse iste iki erkek anası olarak kaldim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Burada o kadar çocuk haberiyle yanıp tutuşan insan varken, sizin memnuniyetsizlik sebebiniz.. Diyecek laf yok🙂
Yanlş anlaşıldım sanırım kesinlikle memnunıytsz değilim bnm bu 3cocuğm çok şükür bi kız bi oğlm var nıye blmıyrm ama içimd hala ters köşe olck kız oluckmş gbi bi hiss var sadec ben kesinlikle ayırt etmıyrum bnim için evlat evlattr ama bnim hiç kardesm yok o yuzden kızıma bi eş olsun istedm çok 😊

Yanlş anlaşıldım sanırım kesinlikle memnunıytsz değilim bnm bu 3cocuğm çok şükür bi kız bi oğlm var nıye blmıyrm ama içimd hala ters köşe olck kız oluckmş gbi bi hiss var sadec ben kesinlikle ayırt etmıyrum bnim için evlat evlattr ama bnim hiç kardesm yok o yuzden kızıma bi eş olsun istedm çok 😊
Oğluna eş olcakmış. Ne farkeder

Back
X