oglum oluyor teyzeleriiiii

tok canım benim oğluşuna ve sana allah sağlık versin inşallah allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmenizide nasip etsin...

tok canım çok şükür bugünleride gördük
sağlıkla kucağınada almayı nasip allahım
ve buradaki tüm arkadaşlarımızada nasip etsin en kısa zamanda....

amın canım ınsallah darısı sızlerın basına olsun sızlerde yasayın bu guzel duyguyu

tokcum Rabbim kolay bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı biz isteyenlerin başına olsun.

amın canımmmm evet darısı sızlerın basına olsun hep dua edıyorum ınanın bırgun sızlerde burda hamıleyım dıye yazacaksınınz allahın ıznıyle

tok canım çok şükür bugünleride gördük
sağlıkla kucağınada almayı nasip allahım
ve buradaki tüm arkadaşlarımızada nasip etsin en kısa zamanda....

nevın nerelerdesın sen canım ooooo senınkı 8 aylık olmus cınsıyetı ne amınnnn ınsallah canım rabbım herkesede yyasatsın bu duyguyu hayırlısıyla ınsallah

kızlarrr oglusum bugun bana hareketını duyurdu cok sukur bugun tekmeleme hareketlerını duydum cok guzel bı duygu ınsallah olmayanlar heıpınızde duyarsınız cok heycanlandım rabbım sen nelere kadırsın

kızlarrr oglusum bugun bana hareketını duyurdu cok sukur bugun tekmeleme hareketlerını duydum cok guzel bı duygu ınsallah olmayanlar heıpınızde duyarsınız cok heycanlandım rabbım sen nelere kadırsın

amin canım allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:

kızlar eyüp ekici hakkında bilgisiolan varmı ayrıntılı ultrason ıcın ona gıdecem doktorum ona yonlendırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…