Çocuk Hastalıkları Oğlum para yutmuş acil bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Ben bulaşıkları makineye atarken oğlum Yerde bulduğu beş kuruş ya da 10 kuruş bilmiyorum bir para yutmuş Ne yapsam Hemen acile götürsem mi bana geldi anne param kayboldu ben onu Ben Onu yuttum paramı istiyorum diye ağlıyor Mune Mune konu azıcık burada kalsın lütfen

Ben bulaşıkları makineye atarken oğlum Yerde bulduğu beş kuruş ya da 10 kuruş bilmiyorum bir para yutmuş Ne yapsam Hemen acile götürsem mi bana geldi anne param kayboldu ben onu Ben Onu yuttum paramı istiyorum diye ağlıyor Mune Mune konu azıcık burada kalsın lütfen

Ah kuzum yaaa hayy allah canim imkanın varsa hemen bir hastaneye git allah korusun büyük para ise sıkıntı gerçi yutmuş acimadan boğazından geçmiş belliki bende çocukken yutmuşum ama küçük bir para 5 krş büyüklüğünde çıkmış sonra ...umarim küçük bir paradır.. :(

Ah kuzum yaaa hayy allah canim imkanın varsa hemen bir hastaneye git allah korusun büyük para ise sıkıntı gerçi yutmuş acimadan boğazından geçmiş belliki bende çocukken yutmuşum ama küçük bir para 5 krş büyüklüğünde çıkmış sonra ...umarim küçük bir paradır.. :KK43:
Çok özür dilerim yanlış yazmışım büyük bir para değildir yazcaktım telaştan senin oğlun yasind bir oğlum var benimde panik oluyor insan

8 -9 yıl önce oğlum da yutmustu. 10 gün kadar takip ettik 2 günde bir röntgen ile.Sizde atlatırsiniz kakayla çıkar ama takip gerekiyo.gecmis olsun.

Hastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorum

Çocuk aklıyla iş yapılır mı canım, Allah korusun yabancı cisim organlara zarar verir bir şey olur. Gezmeye gidiyoruz falan diye bir bahaneyle kandırıp çıkarın götürün hemen. Geçmiş olsun.

yeni geldim siteye senin konunu gördüm çok üzüldüm .paniğe kapılmadan hemen acil servise götürün röntgende çıkar ortaya ona göre yönlendirirler sizi.çok geçmiş olsun

Para yuttuğunu nereden anladınız,boğulma olayı yok belliki buraya yazdınız.
Acile gidin röntgende çıkar,varsa ona göre müdahale ederler.
Emin değilseniz anormal birşeyde yoksa bekleyin,dışkılama sorunu olursa gidersiniz.

Back
X