Oğlum serviste kusuyur

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
123
24
98
Merhaba iyi günler bnm bi problemim var oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor okul uzak olduğu için servisle gönderiyorum ama sabah erken gidiyor ve bu ara arttı serviste midesi bulanıyor kusuyur servisci kızda arıyor abla hastaysa okula göndermeyin diye ama hasta değil keyfi iyi ben servisin tuttuğunu düşünüyorum servisten alsam okul uzak hergün götüremem servisle göndersem hep diken üstündeyim acaba kusacakmi arayacaklar mi diye ne yapacağımi bilmiyorum

Ahh kuzum çok küçük daha, beni de küçükken hep araba tutardı. Hala daha bir şey okusam, ani fren yapılsa midem bulanır. Yakında okul yok mu? Bir de 5 yaşında küçücük kustuğunda yanında annesi de yok. Ne kadar uzaklıkta okul?

Merhaba canim. Ben de ikokulda serviste hep kusardim. Servis ablasi benim icin poset bulundururdu serviste. Annem dr a goturmustu sureklilikten dolayi. Hicbir hastaligim yoktu. Yalnizca midem hassasti. Servisten indigim.an bulantim geciyordu. Bu birkac yil devam etti ve kndiliginden duzeldi. Oglunuzun yanina bi poset verin kussun rahatlasin. Bunu tetikleyen bir rahatsizligi yoksa yapicak bisey yok.

42 yasindayim kendimi bildim bileli otbusler, arabalar midemi her zaman bulandırmistir , asla birsey okuyamam , telefona bakamam , çoğu kez esime derim arabayı çek kenara midem cok kötü. Biraz kusunca rahatlarım. Muhtemelen çocuğunuzda da araçla giderken bu durum yaşanıyordur.
Yanında bir poşet bulundurun, biraz çıkarırsa rahatlar.

Ah kıyamam bende küçükken aynı şekildeydim bazı yollar bazı araçlar tutardı ve kusardım. Naneli şeker iyi gelirdi ve gözlerimi kapatıp annemin kucağına yatardım. Şimdi hala telefona bakamam hemen mide bulantım başlar. Kızımda bana çekmiş aynı sorunu yaşıyoruz.

Daha yakın bir okula geçirme alternatifiniz varsa lütfen göz ardı etmeyin. Bu olayı yaşamayan anlamaz hem ruhsal hem fiziksel çok kötü hissettiriyor.

Hastalığı yok oda sadece sabah giderken oluyor gelirken bulantı olmuyor hergun değil

Yani ben işe giderken bile servis çok dolandığı için benim bile midem bulanıyordu açıkçası küçücük yavru oda olur arada bi yaa şey yapsanız mide bulantılar için bant var göbüşüne yapıştırıverin alışana kadar olmaz mı

Yakınımizda okul yok maalesef ben götüreyim desem uzak olduğu için bnde götüremem

İşe yarıyor mu alalım hemen

Hastalığı yok oda sadece sabah giderken oluyor gelirken bulantı olmuyor hergun değil
Ozamn servis ablasinin ne dedigine bakmayin bence. Ben de sabahlari kusardim ve her sabah istisnasiz.. uzun da surse duzelicektir. Poset verin yanina, abla ilgilenmiyorsa oglunuza tembihleyin. Hafif seyler yedirin sabahlari. Babam yillarca servis soforlugu yapti. Onun servisinde de varmis kusan bi cocuk benim gb. Yol boyunca arka koltuguma oturtup hep konusturup oyaliyordum kusmasin diye ve kusmuyordu, ailesi cok sasirmisti diye anlatir. Biraz ozenli davransalar belki kusmcak cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…