Servisten önce evde otorite problemi var kusura bakmayın ama siz bir birey olamamışsınız ki çocuğunuzun bir birey olmasını istiyorsunuz.Herşeye babam da babam ne demek sizin kontrolünüz altında olabilecek bir olaya müdahale ediyor, temizlik konusu babanıza gelmeden sizin hal etmeniz gerekirdi, servis olayı tamamen sizin ve çocuğunuz kontrolünde olmalı,çocukla konuşmayı deneyin, okula servisle gidilmesi hem senin için hem benim için daha uygun ya servisle gidicez yada bir süre okula gidemeye bilirsin? Çünkü diye nedenleri sıralayın, alıp karşınıza anlatmanız gerekir, deden beni çok yoruyor bu sürede senden yardım istiyorum beraber bu olayın üstesinden gelebiliriz deyip ana problemi anlatsanız çocuklar anlar, ben senin annenim senin zarar görecek bir ortamda tutmam bana güveniyorsun biliyorum bende sana güveniyorum diye tedbirli, güven verici, hatta bir kaç gün alışıncaya kadar servisten inince onu izlediğiniz izlenimi verirseniz ne güzel indin öle, servis ablası ne kadar güler yüzlü gb çocuğu güvende hissettirirseniz, çocuk kendini sizin kararlarınıza emanet eder, siz kendiniz arabanızla ilğili bahane bulurken problem yok, çocuk bahane bulunca problem yapmayın söyle ya birşeyleri bir yerden başlayın, kurs alabilirsiniz, ark eş dost rica edip önce akşam sakin sonra gündüz kullanabilirsiniz, hiç yapamadınız kendiniz yavaş yavaş deneyin, babanızın sizin aile içi kurallarına uymaması bakın ufacık gb görünen ama hayatınıza kocaman bomba etkisi olabilecek yansımaları çıkıyor, her ebeveyin herkese iyi gelecek diye bir kanun yok demekki görüşleri yaşam bicimi size zarar veriyor, bu süreci biraz uzak mesafeli kendiniz çözmeye çalışın