oğlum sıkılmış...

ayse_sultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
253
432
18
70
5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
oğlumun koyduğu her yasağa uyuyor, oğlum ne derse onaylıyor, bugüne kadar hiç kavga , tartışma geçmedi aralarınd..., hatta ciddi düşünüyorlardı...kız ailemize, oğluma aşırı sıcak kanlı idi...aşırı mütevazi, aşırı duygusal, ayrıcada çok güzel biri...oğlum ne derse tamam modundaydı...
biz insanlar neyin peşindeyiz, anlamak çok güç:)

oturup ben bu çocuğu yetiştirirken nerede hata yaptım diye bi düşünmek lazım.

hani burada o yasakların içinde yaşayan kadınları görüyoruz da nerede yetişiyor bu adamlar, nereden buluyorsunuz diyoruz ya. demek ki siz yetiştiriyormuşsunuz.

5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
oğlumun koyduğu her yasağa uyuyor, oğlum ne derse onaylıyor, bugüne kadar hiç kavga , tartışma geçmedi aralarınd..., hatta ciddi düşünüyorlardı...kız ailemize, oğluma aşırı sıcak kanlı idi...aşırı mütevazi, aşırı duygusal, ayrıcada çok güzel biri...oğlum ne derse tamam modundaydı...
biz insanlar neyin peşindeyiz, anlamak çok güç:)

Birinden daha duydum bunu. Sebebini sordum kavga edecek neden bile yok sıkıldım demişti 😂

Sizin adınıza çok üzüldüm. Böyle bir oğlunuz olduğu için.
Kıza yasak mı koyuyor? Ne hadle? Bir kadına kocası bile yasak koyamaz.
Öte yandan bu kızın duygularıyla oynamaktır. Ciddi düşündüğü birini göklere çıkarıp ardından "herşeyime uyuyorsun, sıkıldım" diyerek yerin dibine gömmek, ciddi bir vebaldir. Oğlunuz kızın vebaline girmiş. Madem öyle sıkılacağını baştan düşünseydi. Evlenince de mi böyle yapacak? Sen çok uyumlusun, seni boşuyorum mu diyecek. Ne kadar saçma ya.

Konunuz gülücüklerle süslenip anlatılacak bir konu değil.. şuan tam tersini düşünelim. Kız annesi olarak konu açmış olsanız misal. Kızımın erkek arkadaşı onu terk etmiş hem de çok uyumlu olduğu gerekçesiyle. Üstelik zaten ilişkilerine onayım yoktu. daha dün bir bugün iki, elin oğlu kısıtlamaya çalışıyordu sabrını sınıyordu vs. Ama kızıma dinletemedim seviyorum dedi de başka şey demedi. Şimdi de o erkek bozuntusu terk ettiği için odasına kapandı, yemeden içmeden kesildi, kimseyle iletişime geçmiyor. Çooooook korkuyorum kızıma bişey olacak diye. Tecrübeli anneler nasıl yaklaşmalıyım?
Nasıl konu sahibi, güzel oldu mu bu açıdan?

İyi de arkadaşlar kendini bu duruma koyan kızın hiç mi suçu yok? Daha evlilik bile yokken niye bir adama tüm iplerini vermiş? Bir erkeğin her dediğine evet diyen kızın bence kendi görüşü, duruşu yoktur hayatta.

Her koyduğum yasağa uyuyor kısmı ayrı facia. Aklı kendine yetmiyor mu bu kızın da, başka bir erkeğin ona doğru ve yanlış adına talimatlar vermesine ihtiyacı var. Birey olamamış zaten, evlenmesi büyük hata.

Milletin şu zamanda arayıpta bulamadığı uyumlu eş. Oğlunuz da sıkılmış mi eğer böyle bir sebepten kıza umit verip yuz üstü birakirsa ona cok eglenceler cikaracak uyumsuz birini bulup ben ne yaptim diye kafasini kiracak taslar arar bev ye konu olarak o daha münasip olur :KK53::silah:

Ne kadar yanlış.
Yazik o kizin duygulariyla oynayip gunaha giriyor. Sizde bir annesiniz sizin kiziniz olsa elin oglu bu sekilde davransa? Oglunuzu alin karsiniza duzgun konusun elalemin kizini daha fazla oyalayip kandirmasin. Belliki oglunuz kadir kiymet bilen biri degil zaten bu kafayla giderse sizede okkalısından eli maşalı bir gelin getirir.

Oglum bunu yapsa acaba ben nerede hata yaptim da bu cocuk boyle oldu diye kendimi bir sorgularim.. baktim ki ben de sorun yok sen ne ara bu hale geldin diye ogluma kizar kizi kurtar kendinden boyle dengesiz biriyle zamanini harcamasin derdim..ama siz gulucuklerle anlatmissiniz pek rahatsiz degilsiniz anladigim.kadariyla

İyi de arkadaşlar kendini bu duruma koyan kızın hiç mi suçu yok? Daha evlilik bile yokken niye bir adama tüm iplerini vermiş? Bir erkeğin her dediğine evet diyen kızın bence kendi görüşü, duruşu yoktur hayatta.

Her koyduğum yasağa uyuyor kısmı ayrı facia. Aklı kendine yetmiyor mu bu kızın da, başka bir erkeğin ona doğru ve yanlış adına talimatlar vermesine ihtiyacı var. Birey olamamış zaten, evlenmesi büyük hata.
kizin tabiki hatasi var bizim sinirimizi bozan annesinin oglunun bu tur davranislarini keyifle anlatmasi

yalnız bu konu sahibinin gorusu. belkide o oyle goruyor, fakat ortada oyle bir durumda olmayadabilir. cunku genelde erkek anneleri ogullarinin kizlar uzerinde inanılmaz kudretli bir baskisi oldugunu dusunup bu durumdan haz falan alip ah benim ogluma bak nasilda kizi pervane etmis pesinde diye mutluda olabiliyor yani konu sahibi boyledir diye demiyorum boyle bayanlar var ve biz kizla ilgili durumu konu sahibinin gozunden yazdigiyla okuyoruz bilemeyiz yani kiz nasil biri o yuzden kiza sallamiyorum

Bu konuyu açma anacınızı anlamadım. Siz baya komik bulmuşsunuz gülelim diye açtıysanız ben kendi adıma komik bulmadım. Bir kadının kendi fikri, duruşu karakteri olmalı evet ama birinin de diğerine yasak koymak gibi bir haddi yok. Bir anne olarak bu durumu gülerek yazacağınıza harcadığınız zamanı oğlunuza kimseye yasak koymaya hakkı olmadığını anlatmaya harcasaymışsınız keşke. Anne sultan olunca oğlan şehzade olmuş

Back
X