- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
3 aylık bebeğim yarın sünnet olacak. Çok korkuyorum. Lütfen yardım edin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sünnetin bünyeyi yoracak bir tarafı yokki, genel anestezi olmuşken o da aradan çıkardı. Benim yeğenime de böyle yaptırdık. Bir erkek olarak eşinizin bu kanısı komik olmuş.ben bebekken yaptırmadım ama şimdi pişmanım mesela
sonra geniz eti ameliyatı oldu
o arada yapalım dedim eşim iki yara ile mi uğraşsın çocuk vücudu güçsüz düşer vs vs dedi
oğlum 6 yaşında
bana kalsa hiç olmasın da yakında o da sormaya başlar herkes olmuş, nasıl oluyor, ne yapacaklar diye
keşke aklı ermeden yapılsa idi
mesela çocuğuma dair en büyük pişmanlıklarımdan biridir bu
siz de tedirgin olmayın
olup bitecek geçecek gidecek
Sünnetin bünyeyi yoracak bir tarafı yokki, genel anestezi olmuşken o da aradan çıkardı. Benim yeğenime de böyle yaptırdık. Bir erkek olarak eşinizin bu kanısı komik olmuş.![]()
korkacak bişey yok.3 aylık bebeğim yarın sünnet olacak. Çok korkuyorum. Lütfen yardım edin..
Benim ilk oğlumda 6 yaşında oldu. Hala hatırlıyor acımadı ama korktum diyor. Baya bir süre pipisini yıkatmadı. 1 hafta her yere kucakta taşıttı. Bu sefer erken yaptırmayı onun için istiyorum ama yani huyu değişirse emmek istemese, ki çok zor emziriyorum.. böle şeylerden korkuyorum.