- 10 Mayıs 2022
- 15
- 4
- 36
- 30
- Konu Sahibi Neval baraj ezgi
-
Sizin oğlunuz kaç yaşında pekiBenim oğlum da yemiyor malesef , sırf yesin diye neler yaptım ama yok resmen ac geziyor , boğazından bişey geçsin diye hazır süt dilimi vs bile verdim onları da yemiyor , şuan 10 kilo , aylardır değişmedi, doktora götürdüm sağlığı yerinde bazısı yemez dedi , malesef elden bişey gelmiyor
Sağlığı yerindeyse çokda şey yapma. Yemeyen çocuk yemiyor.Merhaba arkadaşlar bir konuda çok ihtiyacım var size oğlumun doğum kilosu iki 750 boyu da 48 santim üç ay sonra üç yaşına girecek kilosu 12 kg boyu da 87 santim elhamdülillah evet bir sıkıntısı yok sağlığı yerinde çok şükür ama kreşe gönderiyorum ve kreşteki arkadaşlarıyla arasında dağlar kadar fark var hiçbir şekilde oğlum yemek yemiyor Her yolu denedim oyunla yedirmeye çalıştım tabağını süsledim ama yemiyor kendimi çok suçluyorum ben yeni doğum yaptigimda ailem buradan taşındı gitti acaba diyorum onun etkisi mi yaşadı çocuklarda hisseder ya her şeyi tecrübeli annelerden sizin de bebeğiniz böyleyse şu anda kaç yasındalar düzeldiler mi bu
Doğum tarihi doğum kilosu boyu benim oğlumla aynı. Benimkinin kilosu 10,5 :)) sağlıklı olsun yeter. Kavraması, hafızası ileride mesela kilosu geriden gelse yapacak bir şey yok babasına çekmişMerhaba arkadaşlar bir konuda çok ihtiyacım var size oğlumun doğum kilosu iki 750 boyu da 48 santim üç ay sonra üç yaşına girecek kilosu 12 kg boyu da 87 santim elhamdülillah evet bir sıkıntısı yok sağlığı yerinde çok şükür ama kreşe gönderiyorum ve kreşteki arkadaşlarıyla arasında dağlar kadar fark var hiçbir şekilde oğlum yemek yemiyor Her yolu denedim oyunla yedirmeye çalıştım tabağını süsledim ama yemiyor kendimi çok suçluyorum ben yeni doğum yaptigimda ailem buradan taşındı gitti acaba diyorum onun etkisi mi yaşadı çocuklarda hisseder ya her şeyi tecrübeli annelerden sizin de bebeğiniz böyleyse şu anda kaç yasındalar düzeldiler mi bu
Gerçekten mı instagram adresıniz var mı bır takıpleseıp konuşsak harıka olur benım newal barajDoğum tarihi doğum kilosu boyu benim oğlumla aynı. Benimkinin kilosu 10,5 :)) sağlıklı olsun yeter. Kavraması, hafızası ileride mesela kilosu geriden gelse yapacak bir şey yok babasına çekmiş
Takip isteği gönderdim soyisim uyanGerçekten mı instagram adresıniz var mı bır takıpleseıp konuşsak harıka olur benım newal baraj
Merhabalar, ben de hep çok zayıf bir çocuktum.Merhaba arkadaşlar bir konuda çok ihtiyacım var size oğlumun doğum kilosu iki 750 boyu da 48 santim üç ay sonra üç yaşına girecek kilosu 12 kg boyu da 87 santim elhamdülillah evet bir sıkıntısı yok sağlığı yerinde çok şükür ama kreşe gönderiyorum ve kreşteki arkadaşlarıyla arasında dağlar kadar fark var hiçbir şekilde oğlum yemek yemiyor Her yolu denedim oyunla yedirmeye çalıştım tabağını süsledim ama yemiyor kendimi çok suçluyorum ben yeni doğum yaptigimda ailem buradan taşındı gitti acaba diyorum onun etkisi mi yaşadı çocuklarda hisseder ya her şeyi tecrübeli annelerden sizin de bebeğiniz böyleyse şu anda kaç yasındalar düzeldiler mi bu
Yorumunuz için çok teşekkür ederim eminim siz de istediğiniz kiloya istediğiniz amaca ulaşırsınızMerhabalar, ben de hep çok zayıf bir çocuktum.
7-8 yaşında 18 kiloydum.
Annemi çok yıprattı iştahsızlığım hatta ilaç bile kullanmış psikiyatrik
Öğretmenlerim bile çağırıp sizin çocuğunuz olduğunu bilmesek sokakta yemek verirdik dermiş, iyice üzülürmüş.
Şuan ise fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum.
Yani bunu çok dert etmemeye çalışın. Sağlık sorunu yoksa, değerleri normalse eminim geçecektir.
Ben 15-16 yaşında normal kilolardaydım hep sonrasında da aldım.
Aaa tekrar gonderebılir mısınız ben mesajınızı yenı gördüm o yüzdenTakip isteği gönderdim soyisim uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?