Oğlum uyumuyor. Anason çayı

MirzaDemirMikail

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
22
7
3
26
Merhaba arkadaslar. Oglum 1 ay 3, günlük oldu. Tüm gece toplam 4 saat. Gündüzleri ise sadece toplamda emerken uyumasiyla falan 1 saat uyuyor, yani günde 5 saatten fazla uyumuyor ama az uyudugu oluyor. Kendimi geçtim artik ama onun gelisimi icin uyumasi gerekli.
Ben anason cayini duydum, acaba icirmelimiyim, sizin bildiginiz baska çözümler var mi yardim edin. Bu arada çocuğumun gaz sorununu çözdüm, en fazla yarim saat gaz sancisi cekiyor ve sonra patir kütür gaz çıkarıyor, kakasini günde 6 7 kere yapiyor, hem sütümü hem de mama veriyorum, altini da hic pis birakmiyorum, her gün banyo yaptiriyorum.

Merhaba arkadaslar. Oglum 1 ay 3, günlük oldu. Tüm gece toplam 4 saat. Gündüzleri ise sadece toplamda emerken uyumasiyla falan 1 saat uyuyor, yani günde 5 saatten fazla uyumuyor ama az uyudugu oluyor. Kendimi geçtim artik ama onun gelisimi icin uyumasi gerekli.
Ben anason cayini duydum, acaba icirmelimiyim, sizin bildiginiz baska çözümler var mi yardim edin. Bu arada çocuğumun gaz sorununu çözdüm, en fazla yarim saat gaz sancisi cekiyor ve sonra patir kütür gaz çıkarıyor, kakasini günde 6 7 kere yapiyor, hem sütümü hem de mama veriyorum, altini da hic pis birakmiyorum, her gün banyo yaptiriyorum.
Benim oğlum 6 ay beni uyutmadı. Sonra bende dayanamadım artık anason çayı verdim biraz fazla vermişim o zaman ki cahilliğim diyorum 2 gün uyudu acıkınca uyanıyordu tabi. Çok pişman olmuştum sonradan. Bi dr a sorun isterseniz.

doktorunuza sordunuz mu?

Merhaba benim oğlum da öyleydi anason değil de rezene verdim 3 çay kaşığı doktor izni ile anason belki ağır gelir ama rezeneyi deneyebilirsiniz

Bence vermeyin henüz çok küçük o aylarda benim bebeğim de uyumuyordu zaman geçtikçe uyuyorlar benim bebeğim gündüzleri hala yarım saat yarım saat uyuyor 5 aylık. Tek çözümü zaman zamana bırakın sonra pişman olmayın

Back
X