Bebek Beslenmesi Oğlum ve düşmeleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

--Beyzanur--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
117
224
103
29
Hanımlar başlıkta da belirttiğim gibi oğlum çok düşüyor. Yeni yürümeye başladık.. Yeni olduğu icin demeyin çünki emeklerkende kafasini surekli vuruyordu. Kafamizdaki morluk geçmiyor bir türlü.. Artik cok bunaldim her saniye pesindeyim ama anlik oluyor bazen gozumun onunde oluyor engel olamiyorum. Herkes ne olmus bu cocuga diyor bu sefer kendimi kötü anne gibi hissediyorum. Oglum biran olsun oturmuyor cok hareketli bir cocuk maalesef oyuncaklarla oynamiyor bazen oynuyor oda ben geçip oyun kurarsam fikirlerinize ihtiyacim var 1 yaş dönemlerinde neler yaptiniz evlatlarinizla aktivite olarak? Ve sizin bebislerinizde benim oglum gibi dusuyor muydu

benım kızımda cok dusuyor dustugu yerden kaldırmıyorum kendı kendıne cabalasın ıstıyorum sert duser aglayacak gıbı olursa alkıslıyorum aferın kızımaaa dıyorum aglamıyor korkusu gecıyor ya da sarkı falan soyluyorum hemen oyuncak verıyorum

kızımında kafası sureklı morarıyordu kendı kendıne dengede durmayı ogrendı 11 aylık bu arada benım kızım
sımdı kendı kendıne dusmeden kafasını vurmadan yuruyor sanırım bu bı surec
herkesde aynıdır dıye dusunuyorum

Merhaba, oğlum 15 aylık 1,5 aydır yürüyor, hatta koşuyor, denge olayı oturmadı henüz, sürekli düşüyor, eşyalara çarpıyor, düşerken kafasını çarpıyor, kafası morluk içinde... haftasonu sağı solu morarıyor, haftaiçi kreşe gidiyor, öğretmeni söylüyor bazen, yüzünde morluk var ama burada olmadı diye :( Sanki çocuğa şiddet uyguluyormuşuz gibi, bende kendimi kötü hissediyorum... aynen söylediğiniz gibi bazen gözümün önünde oluyor, müdahale edene kadar düşmüş oluyor :(
Ne zaman bitecek bu düşmeler, çarpmalar çok üzülüyorum, sürekli canı yanıyor :(

Back
X