• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum :(

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Bayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam

Biraz erken yatirmaya çaliş...nöbete gidip ertesi gün de 11 aylık oğlumla ilgileniyorum 48 saat uykusuz kalıyorum yani hepimiz zorlaniyoruz gece doymuyor mu acaba..
Yatmadan once muhallebisini falan yediriyorm tok yatiriyorm ozellikle ama onunla alakali degil huyu oyle bensiz hic bisey yapmiyo ben olmadan babasiyla bile oynamiyo her an yaninda ben olmaliyim

Gozlerim uykusuzluktan sismis vaziyette okudum mesajinizi. Kizimda bu ara gece uyanma isini cok cok abartti. Aksam 8de yatiyor. Sabah 7de kalkiyor. Ama gece defalarca uyaniyor. Yalniz degilsiniz. En fazla 2 yasina kadsr devam edecek nihayetinde. Emme isi bittiginde normale donecekler.

Sizin durumunuzda olan pek cok anne var. Tamamen cocugun yaradilisindan diyorum ben cunku bazen ne yaparsan yap ise yaramiyor,gec de yatirsaniz ayni erken de yatirsaniz ayni. Benim oglum da benzer sekildeydi,su an 2 yasinda hala meme bagimlisi. Yemek yemiyor. Hani derler ya memeden kes yemek yer diye hic alakasi yok,huyu bu. Kabullenip sabretmekten baska cozum yok. 5 yasina kadar boyle olmayacak emin olun. Gececek. Sadece sabir

Benim kız da 8.5 aylık durum vahim yarım saate bir abartısız uyanıyor bu aralar uykuyu unuttum artık nasıl çözüm bulcam bende bilmiyorum

Bayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam
Sadece seninki zor,uykusuzmuş kıyamam. Sabaha kadar dosya çalışıp molalarımı kızıma mama yedirmekten ibaret saydığım gecelerden birinden sonra çok sinir bozucu geldi yazdıkların. Gün içindeki iş tempomu anlatmıyorum bile. Akşam tek çabam kızıma erken gelebilmek olacak.. hatun uykusuz diye sinirliymiş ve bunu oğluna yansıtıyormuş.. sırf senden küçük,senden güçsüz diye kızıp bağıramazsın ona. Senden güçlüsüde gelip sırf sinirli olduğu için yapıştırsın ağzının üstüne bitane ozaman,ister miydin bunu? Çocuk yaparken ne hayal ediyorsunuz acaba ? Evcilik mi sanıyırsunuz bunu? Oyuncak bebek mi yoksa? Çocuk bu çocuk! Ağlayacak,uyumayacak,yoracak..hepsini hepimiz yaşıyoruz. Uyumadık diye çocuğa sinirlenmek yerine,şükrediyoruz allaha sağlıklı diye.
Sabah sabah sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor konunuz.

Yatmadan once muhallebisini falan yediriyorm tok yatiriyorm ozellikle ama onunla alakali degil huyu oyle bensiz hic bisey yapmiyo ben olmadan babasiyla bile oynamiyo her an yaninda ben olmaliyim
Yatmadan önce yedirdiğiniz o muhallebi bebeği rahatsız ediyor olabilir.

kızlar kızlar şükredin evlatlarınız var şükredin sabah sizi uyandırıyorlar.. yazdılarınızı okurken tatlı bir tebessüm ettim.
oysa ne kadar şanslısınız boşverin 2 sene onlar için uyku sorunu yaşayalım .
Evet annelik çok zor çok emek istiyor, AMA bakın birde diğer türlü düşünün olması için uğraştınız zamanları hatırlayın. ben tüp tedavisi gördüm 2. transferimi bugün olacağım ALLAH izin verirse anne olarak dua edin yavrum sağlıkla sıhatle tuttunsun annesine :) bende uykusuz anneler kulubüne katılayım :D

Merhabalar 14 aylik oglum var bizde yapışık geziyoruz ama yürümeye başladığından beri daha rahatım gece en azindan 1 defa uyaniyor. Gündüz de müzikle uyutuyorum ve yatabilirsem bende onunla yatıyorum. Gece rutini var uyumadan once duş aldiriyoruz. Son 1 aydir rahatim oncesinde sizin gibiydim uykusuzluk mahvediyordu benide. Diş sıkıntısı olabilir. Bide konusmak lazim cok sevdigini defalarca dinlemesi gerekiyor buyuyecekler böyle böyle ama bizlerde yaşlanicaz :) sabırlar diliyorum

çok zor Allah sabır versin..meme olayını bilmiyorum..benim 1 ay sütüm oldu..ama bırakınca daha iyi düzen olur heralde..

kızlar kızlar şükredin evlatlarınız var şükredin sabah sizi uyandırıyorlar.. yazdılarınızı okurken tatlı bir tebessüm ettim.
oysa ne kadar şanslısınız boşverin 2 sene onlar için uyku sorunu yaşayalım .
Evet annelik çok zor çok emek istiyor, AMA bakın birde diğer türlü düşünün olması için uğraştınız zamanları hatırlayın. ben tüp tedavisi gördüm 2. transferimi bugün olacağım ALLAH izin verirse anne olarak dua edin yavrum sağlıkla sıhatle tuttunsun annesine :) bende uykusuz anneler kulubüne katılayım :KK70:
Insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin size. Tabiki sukrediyorm rabbime onlar bizim meleklerimiz ama insaniz iste malesef bazen oluyo boyle keske robot olsak butuuun saniyelerimzi bebegimizle ilgilenerek gecirsek ama insaniz.
Insallah seninde meleklerin olur

Gorumcemin de bebegi var 5 aylik cocuk yok gibi uyutuyo annesi cocuk uyaninca kendi kendine oynuyo ses cikarmadan baskalarinda duruyo
Her bebek farklı tıpkı bizim gibi. Biraz durun sakinleşin. Oğlunuz henüz dünyaya alışmaya çalışan her şeyi sizden öğrenen bir melek. Bunların hepsi geçecek. Evet çok zor çok yorucu fakat bu tercih bizim. Onları dünyaya getirmeye karar veren biziz. En az 3 yıl bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyor :) Henüz kendi kendine oynayamayacak kadar küçük. Gündüzleri bol bol dışarı çıkın temiz hava alsın. Aktiviteler yapın o oynarken siz de yanında oturun ya da uzanın. O yerde oynarken sizin koltukta uzanmanıza izin vermez. Bebekler belli bir yaşa kadar anneye yapışık yaşarlar. Zamanı geldiğinde sizden güvenli bir şekilde ayrılacak emin olun.

canım benim 18 aylık bir oğlum var. iki gündür ağlıyorum
hafta içi çalışıyorum.
ct günü babası bir odayı boya yaptı
dünde bende odaları sildim süpürdüm
mutfak dolapları falan
artık işim bittiğinde akşam ondu
bir bardak su içtim yattım. bacak ağrısına uyuyamadım da
neyse
gece 2 oldu nasıl ağlıyor yanımıza aldım
bana sarılmak istiyor
ayaklarım o kadar ağrıyorduki.
bende ağladım