Merhaba arkadaslar derdim malesef bebegimle ilgili.bebegim 14 aylik ismine hala tam anlamiyla bakmiyor.onun disinda taklit var kulagini burnunu gozunu bir yasindan beri gosteriyor.isaret ediyor emzigine memme diyor bebege bu diyor gostererek bana bazn anne diyor arabalariyla oynuyor bezini cope at diyorum atiyor bir neseneyi babasina vermesini soyluyorum veriyor.tv izletmedim sadece yemek yerken video izledi genelde kendi videolarini izlettim.elimden geldigi kadar ilgilendim oynadim.kizacagim bise yapacagi zaman ilk bana bakiyor gulerek sonra elleyecegi nesneye bakiyor ne tepki verecegim diye.bu arada 8 aylikken goz temasi az diye psikiyatriste goturdum bi sorun olmadigini soyledi doktor.bu isme bazn bakip bazn bakmamasi beni cok uzuyor.tekrar goturmek istiyorum ama bu ay kayinvalidemin rahatsizligi yuznden maddi acidan zorlandik.esime soylemeden goturecegim elime para gecerse cunku beni anlamiyor ve sucluyor bu arada bu konu yuzunden bende tedavi oluyorum ilac kullaniyorum.beni hic kimse anlamiyor size acmak istedim derdimi buraya eften puften konular aciyorlar keske benim de derdim oyle olsaydi.icim daraliyor bazn nefes alamiyormus gibi oluyorum.sadece icimi dokmek istedim.