Tesekkur ederm.İyi böyle devam edin o zaman ne diyelim.Sonucta çocuk sizin cocugunuz,onun icin en iyisini yine siz bilirsiniz.Size acil sifalar diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederm.İyi böyle devam edin o zaman ne diyelim.Sonucta çocuk sizin cocugunuz,onun icin en iyisini yine siz bilirsiniz.Size acil sifalar diliyorum
Belkide iyi anne olacagim derken herseyi mahvediyor olabilirim.elimden geldigi kadar ilgilendim evi beraber dagittik.herseye musade ettim esime tv actirmadim.isi gucu birakip oglumla ilgilendim ona cocuk sarkilari soyledim.surekli oynadim evi beraber topladik ben yemek yaparken onun eline tencere verdim yemek yapiyormus gibi yapti. Suyla oynadik haliyi kaldirip.ama yanlis yaptigim sey belkide kaygimi ona ister istemez hissettidim.Oğlum 18 aylık ve saydığınız şeylerin çoğunu yapmıyor çünkü yapmak istemiyor.
İsmine isterse tepki verir ama cin fikirlidir.
Oradan bilirim sağlıklı olduğunu.
Yemek yedirmek işkence, bir şey yaptırmak da öyle.
Dediğim gibi saydığınız şeyleri asla yapmaz ama gider tencerelerin içine emzik koyar onları karıştırır kendince pişirir.
Ya da eşyaları önce dagıtır sonra başka çekmecelere tıkıstırır.
Her fırçaya benzettigi şeyle saçlarını tarar, tokalari Bana takar falan filan.
Çocuğu biraz rahat bıraksanız mi acaba?
Yaratıcılıgını ve motor gelisimini baltalıyor olabilir misiniz?
8 aylikken goturdugumuz doktora goturmek istiyorum ilgili bi doktordu.durumumuz orta ama esimin annesi hasta oldugu icn cok masraf oldu birz sikinti yasadik onu da halletmeye calisacam insallahAllah yardımcınız olsun. Kesinlikle götürün yine doktora, erken teşhis çok önemli. Benim babam da kardeşim konusunda sizin eşiniz gibi davranmıştı, çocukta bir şey yok sen napıyorsun diye. Sonra kabullenmek zorunda kaldı. Ücretsiz klinik falan da araştırın ama en kısa zamanda götürün birkaç yere. Umarım bir şey çıkmaz.
Hadi bunu cope at diyorum ismini demiyorum onda ama bazn hadi arda babaya merhaba yapalim diyorum yapiyoruz beraber.arda nerde deyince gulerek bakiyor ama cagrinca bi hafta guzel bakiyor diger hafta hic bakmiyorDiger anlattığınız her sey normal görünüyor. Komut aliyor dediklerinizi yaptığına göre. Peki komut verirken sadece
al bunu çöpe at mi diyorsunuz
Oglum bunu çöpe at mi
Yoksa ismiyle x bunu cope at mi ?
Sohbet etmesini beklemiyorum tabiki sadece ismi soylendiginde donup bakmasini istiyorum onu da yapmiyorCanım derdin bu olsun bunda bir şey yok ki çocuğun anlaması gayet normal duymasindada sıkıntı yok ee ne bekliyorsun seninle 18 yaşında gibi sohbet etmesinimi çocuğu değil ama bence kendini bı piskologa götür içinin daralica bir şey yokki
Amin tesekkur ederim ben gurbetteyim sadece bebegim var yanimda haliyle surekli onunlayim. kotu dusunceler gelince baska seyler dusunmeye calisiyorum bazn basarabiliyorum bazn baramiyorum.Bi sorun yk gb anlatiginiza gore ama siz yine bi izmandan duyun iciniz rahat olsun. Rahatsizliginizin farkindasiniz takintiliyim diyisunuz bu takintinizi oglunuzdan baska biseye yonlendirenez midiniz acaba cunku evlat insanin en hassas noktasi bu takinti her yonuyle size ve cocugunuza zarar veebilir ki daha nice gunler goruceksiniz insallah. Rabbim sifa versin uzulmeyin bence
Evt ben de kendi kendime bunu soyluyorum rahatlamak icin bunlari yapabiliyor sakin ol diyerek telkin vermeye calisiyorum kendime ama bazen dusuncelerimin esiri oluyorum elimde olmadan.sadece benim evhamimdir insallah boyle olmasini en cok ben istiyorumBenim kiz da goz temasi sevmiyor ama bu onun hasta oldugu anlamina gelmez. Bence siz abartiyorsunuz, soylediyiniz gibi bebeginiz her seyi anliyo, demek ki sorun yok ...
Akliniza ne gibi kotu dusunce geliyo acaba? otizmmi?Evt ben de kendi kendime bunu soyluyorum rahatlamak icin bunlari yapabiliyor sakin ol diyerek telkin vermeye calisiyorum kendime ama bazen dusuncelerimin esiri oluyorum elimde olmadan.sadece benim evhamimdir insallah boyle olmasini en cok ben istiyorum
Otizm veya hiperaktiviteAkliniza ne gibi kotu dusunce geliyo acaba? otizmmi?
Amin tesekkur ederim ben gurbetteyim sadece bebegim var yanimda haliyle surekli onunlayim. kotu dusunceler gelince baska seyler dusunmeye calisiyorum bazn basarabiliyorum bazn baramiyorum.
Otizm daha kotu. Gece gece beni de korkuttunuz. Benim kiz 11 aylik. 1 saniye bile rahat durmaz yerinde ...Otizm veya hiperaktivite
Teaekkur ederim onerileriniz icin.elimden geldigi kadar arastiriyorum cocuklarla ilgili bilgi edinmeye calisiyorum okuyorum.eline kalem veriyorum.lojmanin bahcesine inip kedi kopek kus gosteriyorum cicek agac gosteriyorum zaten cok seviyor hayvanlari gorunce gel gel yapiyor.oglumun dunyasina girmeye calisiyorum elimden geldigi kadar.cok haklisiniz gerisi Allahin takdiri.hakkimizda hayirlisi neyse o olsunGuzel kitaplar okuyun hicbiseyin sahibi degiliz emanetcusiyiz elinizden gelenin en iyidini yapiyosunuz ve gerisinin takditi allahtan. Takinti yapmayin . Annelik uzerine cocuklar uzerine kiraplar okuyun cocugunuzada bol kitap alin okuyun . Kalem verin boya verin bebeklere uygun kalemlr var cocugunuzu takinti yapmayin benim kizimda iki yasinda komsumun bi ay buyuk kizi var ingilizce sarki soyluyo herseyi konusuyo benim kizim iki kelimeli cumle nadir soyluyo . Her cocuk bir olnaz . 4 ysina kadar konusmayanlarda var. Evhamlanmayin
Benim oglumda aynen oyle. isme bakma disinda gelisimi uygun gidiyor.bazn rahatliyorum bise yok diye bazn bi anda uzuluyorum.ama yine de bi uzmana danismak gerekiyor diye dusunuyorumOtizm daha kotu. Gece gece beni de korkuttunuz. Benim kiz 11 aylik. 1 saniye bile rahat durmaz yerinde ...
Arda hadi evi supurelim dedigimde supurgenin basinda bitiyor. cok seviyor ben supururken pesimde gezmeyi bazn kendi istiyor supuruyormus gibi yapiyor.sadece cagirdigimda bakmiyor.sizlere icimi dokup rahatlamak istedim11 aylik kizim var. Oda bazen bakmaz ismi ile seslendigimde.
Bebek nerde elif getir sallayalim derim hemen getirir salıncağa koyar bebeğini. Demekki isine gelmiyor bakmak istemiyor
Ismine bakmadiginda bu yontemleri deneyin sevdigi bir oyuncagi ısteyın tepkisine bakin. Bence cocugunuz gayet normal
Bence bi uzmana danisin, iciniz rahatlar en azindan ...Benim oglumda aynen oyle. isme bakma disinda gelisimi uygun gidiyor.bazn rahatliyorum bise yok diye bazn bi anda uzuluyorum.ama yine de bi uzmana danismak gerekiyor diye dusunuyorum
Haklisiniz cok tesekkur ederim yardim etmeye calistiginiz icin Rabbim hic kimseyi cocuguyla sinamasinBence bi uzmana danisin, iciniz rahatlar en azindan ...
Amin insALLAH. Benim bebegim kusurlu dogmustu, ameliyat oldu duzeldi ama asiri uzulmustum. Cocukla imtihan kotu bisey, insanin ici parcalaniyo ...Haklisiniz cok tesekkur ederim yardim etmeye calistiginiz icin Rabbim hic kimseyi cocuguyla sinamasin