- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Herkese merhaba.Oğlum 5 yaşına girecek az kaldı.Doğuştan farklı rahatsızlıklarla doğduğu için 4 ameliyat geçirdi.İstediğim gibi bir bakıcı bulamadığım için ve iki senedir bakıcılardan muzdarip olduğum için bu sene kendim öğretmenlik yaptığım devlet anaokulunda farklı bir sınıfa kaydettirdim.İlk günler evde severek yaptığı etkinlikleri bile okulda yapmak istemedi.Ben öğretmeni yardım istediği için yarım saat yanına gidip oğluma ısrar edince ve etkinliğini birlikte yapınca cesaretlendi alıştı yapıyor fakat hâlâ serbest oyun saatinde kenarda duruyor, öğretmeninin öğrettiği oyunlara katılmıyor kenarda izliyor, şarkıları söylemiyor, parmak oyunu vs. hiçbir şeye katılmıyor.Yıllardır bir sürü öğrencim oldu hepsine çözüm buldum aalıştırdım, korkularını kırdım vs. vs. kendi çocuğuma gelince kitlendim, terzi kendi söküğünü dikemez misali.Babasıyla yaşadığımız sorunlar ve hastalığı özgüvenini bitirmiş oğlumun.Ne oyuncaklar ne de diğer çocuklar ilgisini çekmiyor.Konuşmaktan çekiniyor halbuki bizle çok güzel konuşuyor.Var mı bana bir öneriniz.Allah a emanet olun.
Son düzenleme: