Korkmayin tedbiri elden birakmayin tabi ama belliki ciddi bir durum yok cok sükur..Haklısınız aslında yapım bu nedenini bilmediğim ağrılar korkutuyor beni
merhabalar benim yiğenimin başınada aynı şey gelmişti 3-4 yaşlarındayken şuan (6 yaşında) ayağının üstüne basamıyordu topallayarak yürüyordu birşey çıkmadı hastane kontrollerinde büyük ihtimalle bir yerden falan atlamış olabilir yada oynarken bir oyuncağına falan basmıştır evham yapmayın bence bir sorun yoksaHanımlar Günaydın
Allah bağışlarsa 4.5 yaşında bir oğlum var. Bir hafta önce ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdi hallen devam ediyor .
o gün anne sol topuğum ağrıyor dedi üstüne basamadı bir süre, hemen çocuk acile götürdük enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi. Daha sonra birkaç kez daha dedi ama üstüne basa biliyordu .
Tekrar ortopedi doktoruna götürdüm ayağının filmini çekti bir şey görünmüyor dedi jel ve şurup verip gönderdi .
şimdi herhangi bir şikayeti yok ama . içime sinmedi acaba ne olabilir diye kafamda kurgu yapmaktan yoruldum böyle bir durumla karşılaşan var mı? yazım hataları varsa kusura bakmayın iş yerinde aceleden yazdım
Canım belli bı yaşa gelene kadar ara ara sebebsiz ağrısı oluyomus çocukların buyume ağrısı deniliyomus özelliklede bacakta daha çok goruluyomusHanımlar Günaydın
Allah bağışlarsa 4.5 yaşında bir oğlum var. Bir hafta önce ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdi hallen devam ediyor .
o gün anne sol topuğum ağrıyor dedi üstüne basamadı bir süre, hemen çocuk acile götürdük enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi. Daha sonra birkaç kez daha dedi ama üstüne basa biliyordu .
Tekrar ortopedi doktoruna götürdüm ayağının filmini çekti bir şey görünmüyor dedi jel ve şurup verip gönderdi .
şimdi herhangi bir şikayeti yok ama . içime sinmedi acaba ne olabilir diye kafamda kurgu yapmaktan yoruldum böyle bir durumla karşılaşan var mı? yazım hataları varsa kusura bakmayın iş yerinde aceleden yazdım
Canım kan tahlili yapıldı mıHaklısınız aslında yapım bu nedenini bilmediğim ağrılar korkutuyor beni
hayır yapılmadı canımCanım kan tahlili yapıldı mı
Kan tahlili yaptırın.hayır yapılmadı canım
Haklısınız aslında yapım bu nedenini bilmediğim ağrılar korkutuyor beni
Oğlum topuk kısmını gösteriyordu• Birkaç gündür şikayeti geçti doktorun verdiği jel ve şurubu kullanıyorum• Doktor büyüme ağrıiarı için küçük olduğunu söylüyor ama ben oğluma 6yada 7 yaş kıyafetleri alıyorum , yaşıtlarına göre uzun•Buyume caginda cocuk.
Buyuyordur.
Kardesim agridan aglardi resmen boyu uzarken.
Oglumda anne bacaklarim agriyor der ve genelde boy atar
Kan tahlili yaptırsam üstünden bir hafta geçti sonuç farklı çıkabilir diye düşünüyorumKan tahlili yaptırın.
Yok canım onun için söylemedim şimdi burada yazıp seni evhamlandırmak istemiyorum.Zaten birşey varsa kan tahlilinde çıkar.Sizinde içiniz rahat eder.Kan tahlili yaptırsam üstünden bir hafta geçti sonuç farklı çıkabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?