- Konu Sahibi gonulpolat
-
Hamile olma ihtimaliniz var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cok tesekkurlerKonuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama çok çok geçmiş olsun.. İnşallah toparlar yavrucak. Küçücük bedenlerin hasta olmasına dayanamıyorum hiç.
Cocuk doktoruna goturdum serum verdiler iki defa vicudun su ihtiyacni dengelemk icin bi de ilac yazdi ne gibi sorunlar olabilironcelikli olarak.ishal ve kusmasini cozun. bir pediatriye goturun. bebeklerde problem olusturur. sonra sutunuzu arttirmak.icin bol su iyi uyku moral.
Meraba kzlar size 3 sorum olacak 1. Bebegim ishal ve surekli kusuyo bgun ogleden beri memeyi tutmuyo acaba istahszlktan mi 2. Bebegin doymasi icin anne sutu ile mamann miktari ayni midir 3. Sorum ise sutumu arttrmak icin en etkili ve en kesin yontem nedir lutfen yardm edin simdiden tesekkrler
Cocuk doktoruna goturdum serum verdiler iki defa vicudun su ihtiyacni dengelemk icin bi de ilac yazdi ne gibi sorunlar olabilir(
1.hastaysa istahsiz olması normal,ve burnu tikaliysa ondan almayabilir memeyi.
2.mama miktarı bebeğinizin doymasına ve anne sütununun çokluğuna göre değişir,ve Kac eylik bebek.
3.hastaysa daha çok anne sutu alması daha iyi olur.
Anne sutu artigmak için öncelikle bol su,bulgur,mercimek,mısır,dereotu,maden suyu,boza bunlar aklıma gelenler arastir internetten bulursun zaten,bu arada mısır acayip süt yapiyo ben oğlum 6 aylıkken iki gün ustustte yemistim ve oğlum bitiremedi ve sutum topaklandi okadar diim sadece anne sutu aliyodu bide kiloluydu yani işine yarar kesin.
Bu arada kuzucuguna çok geçmiş olsun...
Canim cok gecmis olsun. Oncelikle bebegin kac aylik? Ishal ve kusma bazi bebeklerde dis cikarma sirasinda da goruluyor cunku. Keske bir doktora goturseydinbuara viruse bagli hastaliklar kol geziyor ne yazik ki. Memeyi tutmamasi dedigin gibi istahsizliktan yani hastaliktan kaynaklaniyor olabilir. Memeyi tutmadigi icin mi mama vermek istiyorsn yada zaten mamayla besleniyor mu? Arkadaslarinda yazdigi gibi en cok sut yapan sey SU dur.Bol bol su ic.
Bebegim uc aylk misir haslanmis mi olacak cok tesekkurlr bilgn icn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?