oğlum

Teşekkürler. .gece uyku Düzensizliği sorunumuz var. gece 1 de zorla uyutuyorum ve Sık aralıklarla uyanıyo. Aç olduğunu düsünmüyorum.nedenini ise bir türlü çözemedim

Benim de oğlum 8,5 aylık. Uyku düzeni yeni yeni oturdu. Üstünü çok kalın giydirmemeni öneririm yatırdığında çünkü bebek de olsa erkeklerin vücut ısısı bizden daha yüksek. Dolayısıyla sıcaktan uyuyamayabiliyolar. Bir diğer ihtimal de diş çıkarıyor olması. Çığlıklarla uyanıyodu benimki ve bu tam 1 ay sürdü. Üst dişin patlaması çok zormuş. Karnı toksa, altı temizse, bi sıkıntısı yoksa uyumaması için bi sebep yoktur. Gözlemlemeye devam et annesi:)

İlk zamanlar benim kızım da 23.30 - 24.00 den önce gece uykusuna dalmazdı. Sabaha kadar da uyanmazdı. Şimdi 21.30 a çektik uyku zamanını. Bu sefer de gece uyanıyor biberon istiyor.
Çok kalın ya da kat kat giydirildiğinde de uyuyamıyor kaliteli. Uyku içinde sürekli bir mızmızlık hali oluyor o zaman.
Bazen de gazı oluyor.
Henüz diş çıkarmadık biz. Bu konuda tecrübem yok henüz.
Sizin bebeğiniz sürekli mi böyle? Bazen dönemsel uyku düzensizlikleri de yaşanabiliyor çünkü. Belki diş çıkaracaktır bebeğiniz.

Evet doğduğu Günden bu yana bu şekilde bizim çok gaz sancılarımız vardı. Yaklaşık bir aydır gaz sancılarımız azaldı Şimdi gazını kendisi cıkarta biliyor ama mesala uykudayden bu yüzden uyanıyo.en uzun uyku saatı iki saat oldu şimdiye kadar. Henüz Diş cıkarmadık ama beyazlık var Artık sanırım Yolda:). Gece uyurken zibin ve alt üst Gecelık giydiriyorum.

X