- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, son dönemde 8 yaşındaki oğlumla tek başına içinden çıkamadığım sorunlar hakkında sizden yardım almak amacıyla açıyorum konumu. Oğlum 1 ay önce sünnet oldu her şey gayet iyi geçti herhangi bir sorun yaşamadık sünnet sonrasında da. Ama gelin görün ki sünnet kilodu giydirdim ilk zamanlar 1 ay olmasına rağmen sünnet kilodunu çıkartamıyorum okula dahi onu giyinip gidiyor normal kilot giyinirse acıyacağını düşünüyor. Dün akşam oğlum deneyelim giyin kilodunu bak bakalım demeden acıyıp acımadığını bilemeyiz öyle değil mi? Zaten 1 ay oldu artık iyileştin bence acımayacak ama bir de sen kendin giyinip gör dedim. Tam giyinecek derken panikle çıkardı hayır acıyacak biliyorum giyinmeyeceğim diye. Bir de bu olayın üstüne bugün öğretmeniyle görüştüm, okulda da 2. dönem çok değişmiş hiçbir şey yazmıyor, derslere katılmıyor, verdiğim kağıtları yapmıyor yerlerden topluyoruz sorduğumda ise hiç cevap vermeden öylece yüzüme bakıyor dedi. Kuru bir inadı var anlayamadığım diye de ekledi. Evde de bu dönem sorun aynı defterler de yazı yok denecek kadar az, her gün ödevim yok diye geliyor eve ve ben gerek gruptan yazılanları takip ederek gerekse bazı velilelere sorarak öğrenmek zorunda kalıyorum. Nasıl yaklaşmam ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.