Doğuma Hazırlık oğluma 2.isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eserix

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
46
0
6
35
selam anneler ve anne adayları.oğluma isim düşünüyorum.eşim babasının ismini koymak istiyor Ahmet. bende Ahmet e uygun ikinci bir isim arıyorum ama çok zor bulmak lütfen bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Babasının annesının ısmını cocuguna koyan ınsanlara anlam veremıyorum sız de kendı babanızın ısmı nı koyun bence esıt olsun sartlar

Babasının annesının ısmını cocuguna koyan ınsanlara anlam veremıyorum sız de kendı babanızın ısmı nı koyun bence esıt olsun sartlar

eşime kalsa iki babanın ismini koyucak ama ben istemiyorum yani Ahmet Emin onun babasının ismini rüyamda gördüm diye kabul ettim ama kendi babamın ismini kabul etmek istemiyorum en azından ikinci isim hakkı benim olsun istiyorum

Ahmet ısmı guzel bence AhmetEmın de olabılır yanı kendı babana haksızlık etme bence

ahmet çok güzel bi isim son zamanlarda çok sık koyuluyor artık . ben yanına her ismi takıştırıyorum. Ahmet Buğra , Ahmet Kerim, Ahmet Tuğra, klasik ama Ahmet Efe.

Ahmet Taha
Ahmet Talha
Ahmet Emir
Ahmet Batu
Ahmet Eren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…