Doğuma Hazırlık oğluma 2. isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sibel_ankara

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
41
15
288
39
ANKARA
Arkadaşlarr oğlumuza çınar ismini koymayı düşünüyoruz ama çınar isminin öncesine veya sonrasına koyabileceğimiz 2. bir isme karar veremedik...Lütfenn fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız:21: Doğuma çok az kaldıı acil yardımmm:nazar:

Benim oğlumun adı Serkan Çınar ...:)

Efe Çınar olabilir mesela.......

Son düzenleyen: Moderatör:
umut çınar
deniz çınar
ömür çınar
hatta neden olmasın serkan çınar???
yalnız, bildiğim tüm efeler kuduruk :P isimler karakteri gerçekten etkiliyor mu bilmem, efe, emre, muhammet... bu ada sahip kaç öğrencim olduysa yaka silktik. 6 tane muhammet tanıdım, hepsi de dershaneden atıldı. tesadüf müdür nedir?

Son düzenleme:
aha bir çınar efe daha :P alınmadınız umarım. ben sadece tanıdığım efe, emre ve muhammetlere göre değerlendirdim, genelleme yapmak için değil.

umut çınar
deniz çınar
ömür çınar
yalnız, bildiğim tüm efeler kuduruk :P isimler karakteri gerçekten etkiliyor mu bilmem, efe, emre, muhammet... bu ada sahip kaç öğrencim olduysa yaka silktik. 6 tane muhammet tanıdım, hepsi de dershaneden atıldı. tesadüf müdür nedir?

bende anasınıfı öğretmeniyim emreler yaramaz oluyoır:))

umut çınar
deniz çınar
ömür çınar

bir emre,bir de muhammet tanıyorum,allahım allahım,düşman başına...
Çocuk değil sanki ikisi de canavar

aylarca bu isim konusundan sıkıntılar yaşadım. 2 yıl evvel babamı kaybetmiştim. annem hamile olduğumu duyduğundan itibaren baban geliyor demeye başladı. erke olsun demeye başladı. kız olursa üzülecekti resmen. benim bebeğimde erkek oldu. cinsiyetini öğrenince eşim dediki annene şaka yapalım kız diyelim. demez olaydık. bir oturup ağlamadığı kaldı. sonra açıkladık kızdı bize. neyse biz isim konusunu açmadan herkese dedesinin ismi olacak dedi. aslında babamın ismi çok güzel bir isim ömer faruk ama benimde eşiminde mantığı anne baba ismi koymaktan yana dedğildi. evlenmeden önce bile böyle konuşmuştuk. diğer yandan ben babama çok düşkündüm bebeğimi hiç faruğum diye sevemedim karnımı okşarken ağlamaya başlıyordum. anneme bir gün bari sadece bir ismini kullansak ikinci ismi biz koysak dedim hakkımı helal etmem dedi. eşimin aileside bebeğe bir isim koymak istediler oda kayınpederimin ismi idi (yaşar)yani FARUK YAŞAR olsun dediler. eşimde bende istemiyorduk ama kırılacaklar üzülecekler diye hep sustuk. en son eşim bu konu 7 ay devamlı evimizde gerginlik üzüntü yaratınca bıktı ve yeter dedi. bana bıraktı herşeyi. ana baba olan biziz. maddi manevi tüm sıkıntıyı çeken biziz dedi sen taşıyorsun senin hakkın dedi ne istiyorsan onu koyalım dedi. bende düşündüm taşındım yine dedim ki kimse kırılmasın alışırım faruk yaşar olsun. ve ben bunu anneme açıkladım. 1 hafta kıyamet kopardı. onlar bizi kıskanıyor diye babanı çekemediler mi başka toruna koysunlar....vs ben artık senin annen değilim babanında kemiklerini sızlattın. ben ağla ağlaa.... en son dedim ki kafama göre koyacam yeter üzme beni. öncesinde ben faruk yaşarı istemezken yeterki ortalık sakinleşsin diye anneme kabul ettirmeye çalıştım. kayınvalidem dedi istediğinizi koyun bizim için sorun değil. eşim dedi kimsenin ismini koymuyorum. çocuk benim değilmi bir isim için küsen küssün. veee en sonunda bebeğimize çınar ismini koymaya karar verdik. şimdi yanına ikinci bir isim düşünüyoruz. ben genelde Kuran' da geçen bir isim olsa diyorum
akşam eşim çınar efe de kulağa güzel geliyormuş demeye başladı.:))

yiğit çınar

yağız çınar

erdem çınar (ulu;erdemleri bakımından çok büyük demekmiş ulu çınar tamlamasını düşünüp önerdim bu ismi)

Çınar Efe'yi önerecektim bende eşin Efe istemiyormuş.

~Çınar Berk
~Çınar Ulaş
~Çınar Yalın
~Çınar Yağız

benim önerilerim bunlar:)

aras çınar,çınar eren,berke çınar,yankı çınar,çınar batu,çınar alp,çınar deha,çınar uras,

Back
X