- Konu Sahibi sibel_ankara
arda geldi aklıma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serkan Çınar a hala soğuk mı bakıyorsun ? Benim eşimin adı da Serkan....
:)
aylarca bu isim konusundan sıkıntılar yaşadım. 2 yıl evvel babamı kaybetmiştim. annem hamile olduğumu duyduğundan itibaren baban geliyor demeye başladı. erke olsun demeye başladı. kız olursa üzülecekti resmen. benim bebeğimde erkek oldu. cinsiyetini öğrenince eşim dediki annene şaka yapalım kız diyelim. demez olaydık. bir oturup ağlamadığı kaldı. sonra açıkladık kızdı bize. neyse biz isim konusunu açmadan herkese dedesinin ismi olacak dedi. aslında babamın ismi çok güzel bir isim ömer faruk ama benimde eşiminde mantığı anne baba ismi koymaktan yana dedğildi. evlenmeden önce bile böyle konuşmuştuk. diğer yandan ben babama çok düşkündüm bebeğimi hiç faruğum diye sevemedim karnımı okşarken ağlamaya başlıyordum. anneme bir gün bari sadece bir ismini kullansak ikinci ismi biz koysak dedim hakkımı helal etmem dedi. eşimin aileside bebeğe bir isim koymak istediler oda kayınpederimin ismi idi (yaşar)yani FARUK YAŞAR olsun dediler. eşimde bende istemiyorduk ama kırılacaklar üzülecekler diye hep sustuk. en son eşim bu konu 7 ay devamlı evimizde gerginlik üzüntü yaratınca bıktı ve yeter dedi. bana bıraktı herşeyi. ana baba olan biziz. maddi manevi tüm sıkıntıyı çeken biziz dedi sen taşıyorsun senin hakkın dedi ne istiyorsan onu koyalım dedi. bende düşündüm taşındım yine dedim ki kimse kırılmasın alışırım faruk yaşar olsun. ve ben bunu anneme açıkladım. 1 hafta kıyamet kopardı. onlar bizi kıskanıyor diye babanı çekemediler mi başka toruna koysunlar....vs ben artık senin annen değilim babanında kemiklerini sızlattın. ben ağla ağlaa.... en son dedim ki kafama göre koyacam yeter üzme beni. öncesinde ben faruk yaşarı istemezken yeterki ortalık sakinleşsin diye anneme kabul ettirmeye çalıştım. kayınvalidem dedi istediğinizi koyun bizim için sorun değil. eşim dedi kimsenin ismini koymuyorum. çocuk benim değilmi bir isim için küsen küssün. veee en sonunda bebeğimize çınar ismini koymaya karar verdik. şimdi yanına ikinci bir isim düşünüyoruz. ben genelde Kuran' da geçen bir isim olsa diyorum
akşam eşim çınar efe de kulağa güzel geliyormuş demeye başladı.:))
yukarıda yazmıştım hikeyemi. aileden kimsenin ismi olmasın istiyorum ondan serkanı istemiyorum:))
canım serkan zaten eşimin ismibi ara düşünmedik değil hani serkan çınar mı olsa diye gerçi ben düşünmedim de eşim çok düşündü
efe de düşünüp vazgeçtiğimiz isimlerden biri