Oğluma alamadım dediği ayakkabı 1750 TL!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
İki çocuk annesi Çağla Şikel'in oğluna istediği ayakkabıyı alamamasından şikayetçi olması gündemde. Şikel'in "alamadım" dediği ayakkabı ise 1750 TL.
cagla.webp

İki çocuk annesi Çağla Şikel, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda oğluna istediği ayakkabıyı almakta bile zorluk çektiğini söyleyip şunları kaydetmişti: "Hayat çok pahalı ben kendi alışverişimden, ihtiyaçlarımdan kesiyorum ama bir bakıyorum para gitmiş. Hayat o kadar zor ve pahalı ki… İlla marka olsun, pahalı olsun diyen biri de değilim. Hayatta paraya kıyamam. Mesela Kuzey uzun zamandır Dior’un ayakkabısını (1750 TL) görmüş, çocuk yalvarıyor. Ama çok pahalı ve ben ne kadar büyük alabilirim ki birkaç sene giyebilsin diye? Alamazsın çünkü her daim ayakları büyüyor. Onu alacağım artık."

allahım ya bu kadında fındık kadar beyin yok, paraya para demiyor, bir de şikayet ediyor halinden...

bit kadar çocuk dior un ayakkabısını nerde görmüş acaba ?
ben bu yaşımda o markanın ayakkabısı olduğunu yeni duydum
ama bende haklıyım pazarda dior satılmıyor
çok acıdım hesap numarasını versin 10 lira bağış yapacağım sadakam olsun garibanlara

Aramızda para toplayalım yazık yuvası dağılıyor zaten çocuk da ayakkabısız kalmasın :KK47:

tövbe yarabbi.bunun hesabını nasıl verecekler?hiç ayakkabısı olmayan,soğukta donan çocuklar var ya..ayıp

Bendil kursuna gidicem o parayla ama hala nasıl ödeyeceğim diyorum. Kadına bak yaaa.
Bunu konuşturanlar utansın, daha dün babam bir çocuğun ayağında ayakkabısı olmadığını söyledi bu dior ayakkabısı alamıyor diye yanıyor. .

çağla şikel ve eşi emre altuğ boşanma karatı almışlar evliligi maddiyat yüzünden mi bitiyor diyorlar bunlar mı sıkıntı çekiyor allah aşkına çocuklarının ve kendi giydigi kıyafetlere bir bakın hepsi markadır bunların en fakir hali yine hepimizden zengindir çağla şikel eski yaşadıgı hayatı bir hatırlasın evlenmeden önceki şuanki durumunu karşılaştırsın her şeyi kocası emre altuğ'a borçlu bugün bir gazetede eşini başka biriyle aldatmış olabilecegi yazıyor vallahi sadece kocasına üzülüyorum çok efendi düzgün bir adam

Son düzenleme:
yazıııık..:KK59:
allah tan emre kurtuluyor bundan...
emre mütevazi çocuk, bunun aklı 5 karış havada demek..
neyse tostunu yesin beklesin....:kk77:

Herkesin hayat standartı farklı kimi 50 liralık ayakkabı alır kimi 500 kimi 5 bin ama kalkıp da bunu bu şekilde ifade ettiyse saçmalamıştan başka bi şey diyemeyeceğim

Herkesin hayat standartı farklı kimi 50 liralık ayakkabı alır kimi 500 kimi 5 bin ama kalkıp da bunu bu şekilde ifade ettiyse saçmalamıştan başka bi şey diyemeyeceğim

dior denilen markanın zaten 700-800 tl den aşagı ayakkabısı yok 5 yaşındaki bir çocuga 1.750 tl ayakkabı almak zaten saçma nekadar zengin olunursa olunsun almak istiyorsan bile bunu bir yerde söylemezsin gider sessiz sedasız alırsın

dior denilen markanın zaten 700-800 tl den aşagı ayakkabısı yok 5 yaşındaki bir çocuga 1.750 tl ayakkabı almak zaten saçma nekadar zengin olunursa olunsun almak istiyorsan bile bunu bir yerde söylemezsin gider sessiz sedasız alırsın
Bence de isterse 5 bine alır ama bunu ulu orta bu şekilde söylediyse hatta bir de dalga geçer gibi hayat pahalılığından bahsetmişse hakkaten saçmalamış.

Back
X