Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok uzun bir de türkçe karakter olmamasına özen gösteriyorum isimde sıkıntı yaşanabiliyor. Ü, ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Bunun dışında söylemesi zor geldi.Atlas'a bnm eşim de sıcak bakmıyor. bu arada "Bayülken" nasıl bir isim sence?
Anladım, o açıdan bakmamıştım, teşekkürler. Size de bol şans. erkek ismi bulmak ne zormuşBence çok uzun bir de türkçe karakter olmamasına özen gösteriyorum isimde sıkıntı yaşanabiliyor. Ü, ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Bunun dışında söylemesi zor geldi.
Atlas adını bende çok seviyorum. Eşim çok karşıydı ama biraz ılımlı olmaya başladı gibi. Hayırlısı olsun. Oğlunuzun adı da güzelmiş.Brnim.oglumun adi atlas ege atlas esimle ortak kararimizdi esim atlas arda dedi egede karar verdik cok seviyorum ismini cok yakisti duyan cok guzel isimmis diyor degisik geliyir bide turkce karakterdwn uzak ilerde yurt disi vs bisey olursa rahat kullanabilecegi bi isim aradik bizde hep
Evet erkek adı bulmak cidden zor. Kız olsa ne güzel isimler var. İnanılmaz bol seçenek. Geçen bizde onu konuştuk. Erkek ismi cidden zor. Size de kolay gelsin. İsim arayışında başarılar.Anladım, o açıdan bakmamıştım, teşekkürler. Size de bol şans. erkek ismi bulmak ne zormuş
Kuzey de anlaştık çok şükür de atlas à pek sıcak bakmıyor. Onunda içine simgesini istiyorum. Hayırlısı bakalım.Kuzey Atlas bence de cok guzel bir isim :)
Az zamanın kalmış senin :) İnşallah içine sinen bir isme karar verirsiniz. Benim aklım karman çorman oldu. Eşim kuzey doruktan yana bana doruk pek sıcak bir isim gibi gelmiyor.Kuzey Utku benim hosuma gitti bende erkek ismi arasturmalardayim hayirlisi bakalim canim allah anali babali buyutsun
Selim adı cidden güzel hatta yaramaz kızı olan arkadaşlarım bilseydim Selim koyardım diyor geyiğine gülüyoruz. Gerçekten çok uyumlu, o böyle olmasaydı 2.ye bu kadar erken karar veremezdim :)Isim konusunu ben cok önemsiyorum gercekten cocugun karakterini etkiledigine inaniyorum bu nedenle de esimle bi uzlasma saglayamadik bak selim ismindeki cocuklar hep boyle guleryuzlu sevecen oluyor bende selim istiyorum esimi bi ikna edemedim bakalim en son neye karar vercez hayirlisyla ins canim) atlas ismi de guzel ama dedigin gibi kuzey atlas zor sanki biraz kuzey utku soylemesi daha kolay geldi. Bide doruk iamini ben sevmiyorum cevremde coooook var merve ismi gibi gelecekte bi donem herkes doruk olacak gibime gelio
İlk oğlumun iki isim koyduk ben erkekte tek isim sevmiyorum nedense yavan geliyor. İki isimi daha güçlü ve karizma buluyorum. Hem oğluma da tercih etme şansı doğuyor.Kuzey akın guzelmis,tek olarak kuzey koyamazmisiniz
Kuzeyin yanına uyumlu bir isim bulmak zor dediğinize katılıyorum bir türlü içime sinmemesi de bu yüzden olabilir. Ama tek isim koymayı sevmiyoruz. Elbet uyan bir isim bulucaz. Teşekkürler :)Bence sadece tek başına kuzey.kuzey atlas kulağa uyumsuz geliyor.kuzey utku ve diğerleri de öyle.uyumsuz.