Doğuma Hazırlık Oğluma hangi ismi koymalıyım ankete yanıtlarınızı bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi oğlumun ismi olsun?

• Kuzey Akın

OY: 6 15,4%
  • Kuzey Doruk

OY: 12 30,8%
  • Kuzey Atlas

OY: 12 30,8%
  • Kuzey Utku

OY: 9 23,1%

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .

simlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
1.249
602
41
Konu açmadan anket yapılabiliyor mu bilmiyorum ama isim konusunda kararsız kaldık. Bu ankette yeralan isimlerden hangisini beğeniyorsanız oy verirseniz sevinirim.
Teşekkürler

Teşekkür ederim bende beğeniyorum. Hatta Atlas adına eşim pek sıcak bakmıyor haritametot diye üstüne bir de dalga geçti. Halbuki rüyamda Atlastı adı. Zorla da kabul ettirmem. İkimizinde içine sinsin istiyorum elbette :)

Atlas'a bnm eşim de sıcak bakmıyor. bu arada "Bayülken" nasıl bir isim sence? :110:

Atlas'a bnm eşim de sıcak bakmıyor. bu arada "Bayülken" nasıl bir isim sence? :110:
Bence çok uzun bir de türkçe karakter olmamasına özen gösteriyorum isimde sıkıntı yaşanabiliyor. Ü, ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Bunun dışında söylemesi zor geldi.

Bence çok uzun bir de türkçe karakter olmamasına özen gösteriyorum isimde sıkıntı yaşanabiliyor. Ü, ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Bunun dışında söylemesi zor geldi.
Anladım, o açıdan bakmamıştım, teşekkürler. Size de bol şans. erkek ismi bulmak ne zormuş :KK51:

Brnim.oglumun adi atlas ege atlas esimle ortak kararimizdi esim atlas arda dedi egede karar verdik cok seviyorum ismini cok yakisti duyan cok guzel isimmis diyor degisik geliyir bide turkce karakterdwn uzak ilerde yurt disi vs bisey olursa rahat kullanabilecegi bi isim aradik bizde hep

Brnim.oglumun adi atlas ege atlas esimle ortak kararimizdi esim atlas arda dedi egede karar verdik cok seviyorum ismini cok yakisti duyan cok guzel isimmis diyor degisik geliyir bide turkce karakterdwn uzak ilerde yurt disi vs bisey olursa rahat kullanabilecegi bi isim aradik bizde hep
Atlas adını bende çok seviyorum. Eşim çok karşıydı ama biraz ılımlı olmaya başladı gibi. Hayırlısı olsun. Oğlunuzun adı da güzelmiş.

Anladım, o açıdan bakmamıştım, teşekkürler. Size de bol şans. erkek ismi bulmak ne zormuş :KK51:
Evet erkek adı bulmak cidden zor. Kız olsa ne güzel isimler var. İnanılmaz bol seçenek. Geçen bizde onu konuştuk. Erkek ismi cidden zor. Size de kolay gelsin. İsim arayışında başarılar.

Kuzey Utku benim hosuma gitti bende erkek ismi arasturmalardayim hayirlisi bakalim canim allah anali babali buyutsun

Kuzey Utku benim hosuma gitti bende erkek ismi arasturmalardayim hayirlisi bakalim canim allah anali babali buyutsun
Az zamanın kalmış senin :) İnşallah içine sinen bir isme karar verirsiniz. Benim aklım karman çorman oldu. Eşim kuzey doruktan yana bana doruk pek sıcak bir isim gibi gelmiyor.
İlk oğlumun adı Selim Demir aşırı güleryüzlü sevecen sıcacık bir bebek. Selim Demirin yanında Doruk biraz kaba kalıyor gibi..Utkuyu bende sevdim. Ama rüyamda gördüğümden olsa gerek Atlasa daha sıcak bakıyorum ama o da sanki Kuzey Atlas yanyana çok da uyumlu gelmiyor.
İyice karışmışım di mi ? Çok önemsiyorum zor bir mevzu en iyi biz birbirimizi anlarız :)

Isim konusunu ben cok önemsiyorum gercekten cocugun karakterini etkiledigine inaniyorum bu nedenle de esimle bi uzlasma saglayamadik:KK51: bak selim ismindeki cocuklar hep boyle guleryuzlu sevecen oluyor bende selim istiyorum esimi bi ikna edemedim bakalim en son neye karar vercez hayirlisyla ins canim:KK66:) atlas ismi de guzel ama dedigin gibi kuzey atlas zor sanki biraz kuzey utku soylemesi daha kolay geldi. Bide doruk iamini ben sevmiyorum cevremde coooook var merve ismi gibi gelecekte bi donem herkes doruk olacak gibime gelio:anneadayı:o_O:KK53:

Isim konusunu ben cok önemsiyorum gercekten cocugun karakterini etkiledigine inaniyorum bu nedenle de esimle bi uzlasma saglayamadik:KK51: bak selim ismindeki cocuklar hep boyle guleryuzlu sevecen oluyor bende selim istiyorum esimi bi ikna edemedim bakalim en son neye karar vercez hayirlisyla ins canim:KK66:) atlas ismi de guzel ama dedigin gibi kuzey atlas zor sanki biraz kuzey utku soylemesi daha kolay geldi. Bide doruk iamini ben sevmiyorum cevremde coooook var merve ismi gibi gelecekte bi donem herkes doruk olacak gibime gelio:anneadayı:o_O:KK53:
Selim adı cidden güzel hatta yaramaz kızı olan arkadaşlarım bilseydim Selim koyardım diyor geyiğine gülüyoruz. Gerçekten çok uyumlu, o böyle olmasaydı 2.ye bu kadar erken karar veremezdim :)
Selim konusunda subliminal mesaj ver eşine alttan alttan yavuz sultan selim de mesela tarih seviyorsa başarılı olurlar falan de :KK70:
Doruğun o kadar yaygın olduğunu bilmiyordum bak o denli yaygın isimlerden hiç hoşlanmam. BA"kalım son karar ne olacak. Selim Demir in isimlerini ben önermiştim. Kuzeyi de öneren bendim. Eşim kendisinin bulduğu bir isim olsun diye pek hevesli ama Veli Musa adını önerecek kadar zevklerimiz bu konuda uyuşmuyor.

Bence sadece tek başına kuzey.kuzey atlas kulağa uyumsuz geliyor.kuzey utku ve diğerleri de öyle.uyumsuz.

Bence sadece tek başına kuzey.kuzey atlas kulağa uyumsuz geliyor.kuzey utku ve diğerleri de öyle.uyumsuz.
Kuzeyin yanına uyumlu bir isim bulmak zor dediğinize katılıyorum bir türlü içime sinmemesi de bu yüzden olabilir. Ama tek isim koymayı sevmiyoruz. Elbet uyan bir isim bulucaz. Teşekkürler :)

X