Ogluma hangi ismi koymam konusunda yardımcı olur musunuz

Oglumun ismi icin tavsiye

• Ankete Katılan
    31

Sunshine111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
25
47
3
34
Merhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim

Merhaba iki kizim var bu bebisimiz erkek olacak inşallah tek isim taraftarı klasik isim seven ebeveynleriz. Sonucta ankete koydugum isimler de sahsiyetlerini sevdigim kisiler olmasi sebebiyle oldu. Sizce hangisi olmali.oylarsanjz sevinirim
Tarik bence. Hem yeni degisik isim olma furyasindan degil, hem de hala modern guzel bana gore😊

Ömer ya da Tarık diyorum ben. Diğerleri gerçekten kulağa hiç hoş gelmiyor, yeni jenerasyondaki daha farklı isimler yanında çok sırıtabilir.

Ömer dışında hiç beğenemedim ya :/ kusura bakmayın

Oğlum olursa koymak isteyeceğim isimlerin en başında gelir Ömer ve Hamza ismi 😍 aynı sizin gibi şahsiyetlerine de hayranım. Bence kesinlikle Ömer 😇

Ömer ismi artık cok var.oglum sinifinda da iki üç tane ayni isimde arkadasla karmaşa yaşamasın istiyorum sirf bu yüzden Ömer ismini ilk siralara almasam mi dedim. Hamza ismini de eşim istiyor benim için de sorun yok aslında ama hamza bebek için fazla ağır mi olur😅😅

Back
X