Doğuma Hazırlık ogluma ıkıncı ısım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

saygan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
42
1
48
Bursa
arkadaslar ogluma ikinci isim arıyorum ılk ısmı hamza olacak doguma 2 hafta kaldı hala karar veremedık lutfen fıkır verırn bana :5:

hamza yasin,hamza danyal,hamzadoruk,hamza poyraz,hamza toprak,hamza aras,hamza yağız

Mert Hamza, Arslan Hamza, Ali Hamza, Rauf Hamza, Erdem Hamza, Ege Hamza.... erkeğe isim çok yaaa

hamza ege iyi bence. soyadı da önemli aslında, uyumlu olacak mı bakalım. bi de çocuğun ilerde hamzayı kullanacağını sanmıoyrum pek, o sebepden ikinci isim baya bi önemli gibi şuan için.

canım ismi çoktan koymuşsundur zaten Allah hayırlı evlat yapsın ismi gibi karakteri olsun inşallah
bende oğlum olusa ismini Hamza istiyorum kendimi bildim bileli Hz Hamzaya karşı bi hayranlığım var
bana açıktası berk can ege çok saçma geldi madem ismi hamza olucak onu tamamlasın isterim
ben büyük ihtimal Yiğit Hamza koyucam ama Mücahit isminide çok seviyorum Mucahit Hamzada yakın geliyo ama çok mu ağır olur diğede düşünüyorum inşallah bu ikisinden biri olucak

Back
X