Oğluma isim anketi

Hangisi olmalı?

• Deniz Efe

• Selim Efe

• Baran Efe

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet kısa olması bazen pratik oluyor.. Resmi sınavlarda kodlamalar artık hazır geliyor gerçi ama olsun

Birde Efeleri çok seviyorum ne yalan söyleyeyim biraz muzur oluyorlar hoşuma gidiyor bende sakinlikten hiç hoşlanmam sinir olurum hatta mıymıy insandan tabi bebekliği sakin olsun inşallah ama birazcık ele avuca gelince çok mıymıy olmasın yani

Ben Efe ismini sevmeyenlerdenim Baran Efe çok ağır olmuş. Deniz ismine bayılıyorum çok naif bir isim, o yüzden Efe yakışmıyor yanına bence

Evet kısa olması bazen pratik oluyor.. Resmi sınavlarda kodlamalar artık hazır geliyor gerçi ama olsun

Çocuğunuz yarın yurtdışına da gitse Mr.Ak diyecekler ; anlaşılır ve güzel bence.

Hangi isimle hitap edecekseniz o ismi seçin. Mehmet Ali ismi dışında 2 isminde her daim söylendiği çok isim yok.

Sonrasında evde farklı , dışarda farklı isim kullanılıyor.

Ben Efe ismini sevmeyenlerdenim Baran Efe çok ağır olmuş. Deniz ismine bayılıyorum çok naif bir isim, o yüzden Efe yakışmıyor yanına bence
Baran Efe yi baba istiyor.. Gençken nicknamei Baranmış.. Bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor zaten sırf laf etmesin ve beğenilmediğini görsün diye koydum ankete Bazıları Efeden hiç hoşlanmıyor gerçekten biride sizmişsiniz

Aaa bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten böyle bakınca çok mantıklı biz söz var ya '' bakış açısı hayattaki herşeydir'' diye

Mesajıma ekleme yapmıştım. Eki buraya da yazayım.

Hangi isimle hitap edecekseniz o ismi seçin. Mehmet Ali ismi dışında 2 isminde her daim söylendiği çok isim yok.

Sonrasında evde farklı , dışarda farklı isim kullanılıyor.

İki ismi birlikte kullanabiliriz diye düşündüm çünkü ailemde ve eşimin ailesinde 2 isimli bebeklere hep 2 ismini bir arada hitap ettiler.. Efe ismine gelince gerçekten çok Efe var ve arkadaşlarıda öğretmenleride muhtemelen Efeler karışmasın diye 2 ismide söyleyecekler. Çünkü bende öğretmenim ve okulda artık tek isim çok az kullanılıyor veliler gelip uyarıyorlar bile 2 isim kullanın diye yinede Efe ismini eşimle çok seviyoruz ama başka isimde istiyoruz.. koyup koymamaya karar veremedik bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Okula gelip iki ismi de kullanın diye uyaran veliler mi?

Bu arada özel okulda değilim devlet okulundayım
Ya ben senin çocuğunun iki ismini de yılgın bir hoşgörüyle benimsemek zorunda mıyım hangisi aklıma gelirse, kolayıma gelirse onu söylerim ahsjjslss iyi ki lisede böyle şeyler yok.

Erkek çocukların ısımlerınde kalın ünlü harflerin (a, ı, u, o) olması gerektiği düşüncesindeyim.

Ya ben senin çocuğunun iki ismini de yılgın bir hoşgörüyle benimsemek zorunda mıyım hangisi aklıma gelirse, kolayıma gelirse onu söylerim ahsjjslss iyi ki lisede böyle şeyler yok.
Allahtan artık sınıflar çok kalabalık değil.. Eskisi gibi olsa çekilecek dert değil bizim hocalarımız hem adımızla hem de okul numaramızla seslendirdi o daha fenaydı

Bu zamanda da isimler artık neredeyse hep aynı olduğu için yakında yabancılar gibi soyisimle hitap etmeye başlarız gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…