- 21 Kasım 2017
- 29.468
- 128.874
- 598
Şimdiden öyle sınıflar.İlerde çocuğun sınıfında en az on tane Efe daha olacak
Evet kısa olması bazen pratik oluyor.. Resmi sınavlarda kodlamalar artık hazır geliyor gerçi ama olsun3 isim arasından Selim diyorum. 2.isim tek başına daha güzel bence.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
Sizin kısa dediğiniz soyadı , kodlamalı sınavlarda çocuğunuza avantaj olacak aslında.
Bende öğretmenim gerçekten hep Efe dolu.. Ama 2 isimle kullanıyoruz genelde öğretmenler olarak yoksa çok karışıyor EfelerŞimdiden öyle sınıflar.
Evet kısa olması bazen pratik oluyor.. Resmi sınavlarda kodlamalar artık hazır geliyor gerçi ama olsun
Baran Efe yi baba istiyor.. Gençken nicknamei Baranmış.. Bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor zatenBen Efe ismini sevmeyenlerdenimBaran Efe çok ağır olmuş. Deniz ismine bayılıyorum çok naif bir isim, o yüzden Efe yakışmıyor yanına bence
Aaa bu açıdan hiç düşünmemiştimÇocuğunuz yarın yurtdışına da gitse Mr.Ak diyecekler ; anlaşılır ve güzel bence.
Aaa bu açıdan hiç düşünmemiştimgerçekten böyle bakınca çok mantıklı biz söz var ya '' bakış açısı hayattaki herşeydir'' diye
İki ismi birlikte kullanabiliriz diye düşündüm çünkü ailemde ve eşimin ailesinde 2 isimli bebeklere hep 2 ismini bir arada hitap ettiler.. Efe ismine gelince gerçekten çok Efe var ve arkadaşlarıda öğretmenleride muhtemelen Efeler karışmasın diye 2 ismide söyleyecekler. Çünkü bende öğretmenim ve okulda artık tek isim çok az kullanılıyor veliler gelip uyarıyorlar bile 2 isim kullanın diyeMesajıma ekleme yapmıştım. Eki buraya da yazayım.
Hangi isimle hitap edecekseniz o ismi seçin. Mehmet Ali ismi dışında 2 isminde her daim söylendiği çok isim yok.
Sonrasında evde farklı , dışarda farklı isim kullanılıyor.
İki ismi birlikte kullanabiliriz diye düşündüm çünkü ailemde ve eşimin ailesinde 2 isimli bebeklere hep 2 ismini bir arada hitap ettiler.. Efe ismine gelince gerçekten çok Efe var ve arkadaşlarıda öğretmenleride muhtemelen Efeler karışmasın diye 2 ismide söyleyecekler. Çünkü bende öğretmenim ve okulda artık tek isim çok az kullanılıyor veliler gelip uyarıyorlar bile 2 isim kullanın diyeyinede Efe ismini eşimle çok seviyoruz ama başka isimde istiyoruz.. koyup koymamaya karar veremedik bakalım ne olacak
Amin çok çok teşekkür ederim fikirleriniz içinHayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Okula gelip iki ismi de kullanın diye uyaran veliler mi?İki ismi birlikte kullanabiliriz diye düşündüm çünkü ailemde ve eşimin ailesinde 2 isimli bebeklere hep 2 ismini bir arada hitap ettiler.. Efe ismine gelince gerçekten çok Efe var ve arkadaşlarıda öğretmenleride muhtemelen Efeler karışmasın diye 2 ismide söyleyecekler. Çünkü bende öğretmenim ve okulda artık tek isim çok az kullanılıyor veliler gelip uyarıyorlar bile 2 isim kullanın diyeyinede Efe ismini eşimle çok seviyoruz ama başka isimde istiyoruz.. koyup koymamaya karar veremedik bakalım ne olacak
EvetOkula gelip iki ismi de kullanın diye uyaran veliler mi?
Bu arada özel okulda değilim devlet okulundayımOkula gelip iki ismi de kullanın diye uyaran veliler mi?
Düşman başına.
Ya ben senin çocuğunun iki ismini de yılgın bir hoşgörüyle benimsemek zorunda mıyım hangisi aklıma gelirse, kolayıma gelirse onu söylerim ahsjjslss iyi ki lisede böyle şeyler yok.Bu arada özel okulda değilim devlet okulundayım
Neden?Erkek çocukların ısımlerınde kalın ünlü harflerin (a, ı, u, o) olması gerektiği düşüncesindeyim.
Allahtan artık sınıflar çok kalabalık değil.. Eskisi gibi olsa çekilecek dert değilYa ben senin çocuğunun iki ismini de yılgın bir hoşgörüyle benimsemek zorunda mıyım hangisi aklıma gelirse, kolayıma gelirse onu söylerim ahsjjslss iyi ki lisede böyle şeyler yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?