Doğuma Hazırlık Oğluma isim anketi:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi ne olsun?:)

• Alp

OY: 4 14,8%
  • Eren

OY: 2 7,4%
  • Mert

OY: 4 14,8%
  • Poyraz

OY: 9 33,3%
  • Sarp

OY: 1 3,7%
  • Umut

OY: 7 25,9%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

berinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
216
163
103
Arkadaşlar merhaba:)
En zor kısım ömürlük isim seçme işi, içe sinmeyince ya da çocuk sevmeyince atılabilir satılabilir bir eşya seçmek gibi değil malum. En çok önemsediğim şey çocuğun ileride zorluk çekmeyeceği bir isim olması. Eşimle oluşturduğumuz listeyi rica etsem oylar mısınız? Benim gönlüme en çok biri yatıyor ve eşimi ona ikna etmek üzereyim sanırım ama anket sonuçlarını da merakla bekliyorum.

Hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Oyum Umut'a.

Cevabınız için çok teşekkür ederim, siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...

Merhaba canım.. Bizde isim arayışındayiz.. Soy adınız kısa mi ve iki isim düşünüyor musunuz

Mert ismi güzel, sarp da hoş.. Ayy.. Allah yardimcini olsun .. Umarım içinize sinen bir isim bulursun

Bizim soyadımız uzun olduğu için kisa bir isim koymayı düşünüyoruz Ayaz Alp ve enes te kararsız kaldık bizde :) çok zor bi ismis gerçekten bu isim bulma konusu :)

Merhaba canım.. Bizde isim arayışındayiz.. Soy adınız kısa mi ve iki isim düşünüyor musunuz

Mert ismi güzel, sarp da hoş.. Ayy.. Allah yardimcini olsun .. Umarım içinize sinen bir isim bulursun
Canım ben iki isim sevmiyorum hiç, tek güzel ismi olup da "keşke ikinci ismim olsaydı" diyeni ne duydum ne gördüm ama iki ismin sorun çıkardığı çok insan tanıdım. Google'a dr Ertuğrul Güler erkek/kız bebek isimleri yazarsan bir doktorun doğurttuğu sanırım bebeklerin isimleri istatistikleriyle var. Bana çok güncel ve doğru bi veri gibi geldi, mesela çok koyulan isim de sinmiyo çok içime, oradan bakıyorum tercih edilme oranlarına da. Hepimiz en güzelini bulalım inşallah ne diyim, kolay gele:)

Bizim soyadımız uzun olduğu için kisa bir isim koymayı düşünüyoruz Ayaz Alp ve enes te kararsız kaldık bizde :) çok zor bi ismis gerçekten bu isim bulma konusu :)
Yaa bence de çok zor, bir türlü tamam bu deyip de öyle seslenmeye başlayamadım bebeğime. Üstelik ben iki yıldır isim araştırıyorum:) Soyadımız kısa ama ben de hep kısa ve tek isim sevmişimdir. Sizin bulduklarınızdan haliyle Alp en güzeli diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…