Doğuma Hazırlık Oğluma isim arayışlardayız. Yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce ismimiz ne olsun :)

• Eymen

OY: 36 87,8%
  • Musab

OY: 5 12,2%

• Ankete Katılan
    41

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Aklımızda henüz Eymen ve Musab var.. Anlamı güzel kulaga hoş gelecek.. Aklınızda varsa bizimle paylaşırmısınız?:17::16:

Eymen ; uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.. Eymen b. Hureym sahabedir..:34:

Musab ; Zor. Güçlü, dayanıklı. Ashabdan ünlü şehid Mus'ab b. Umeyr'in adıdır:16: (hayatını okudum çok güzel)

Musab isminin kullanışı çok zor.Herkes musa diye anlar.Cocuğunuz ömrü boyunca ismini her devlet dairesinde,sosyal hayatta düzeltmek için hecelemek zorunda kalır.

Ben olsam eymen koyardım.

Son düzenleme:
ikisi arasında bence de Eymen kesinlikle. benim de oğlum olcak inşallah. Eymen 'i ben de düşünmüştüm ama babamız beğenmediği için eledik...

sürmeli benim galiba kızım olucak ama erkek olsaydı ETKA kesinleşmişti oğlum da Etka aşağı Etka yukarı çok alışmıştı söylemeye
Takva sahibi, Allah korkusuyla günah işlemekten çok fazla çekinen demek ben anlamı da değişik olmasıyla da çok beğenmiştim içimde ukte olucak:)

benim oğlumun adı musab
çok severek koyduk adını
MUSAB BİN UMEYR den dolayı
oğlumu ismiyle çağırmak çok hoşuma gidiyor
eymen ismi de çok güzel

canım benimde ilk oğlumun adı eymen.eymen ismini ilk bulduğumda başka güzel bi isim beğenemedim eşimde beğendi eymen koyduk.söylenişide hoş kolay ve anlaşılır.musab da çok güzel bence ikiside uygun severim şimdi ikinci oğlumun adını düşünüyoeuz musabı bende istiyordum ama çevremde iki musab var o yüzden koymak istemiyorum.bende eymen diyorum canım.kolay gelsin isim işi çok zor.

yiğit koymuştum adını.. Allahım kendi için yaratmış :14:

eymen güzelmiş $bebe_79.gif

İki isimdan birini sölemk zorndysak eymen daha güzel ama bn bi oğlum olursa doruk koymak isterm bu ara çok hoşuma gidio

Allah sabırlar versin size, yaşadıklarınız dayanılacak şeyler değil, bence site yönetimi bu konunun cevap kısmını kapatsın. Bebişin melek olduğunu bilmeden hala isim önerenler var. :(

Çok özür dilerim bende daha önceki mesajlara dikkat etmeden isim önerdim.Allah sabırlar versin.

:KK43: ilgili arkadaşlar konuyu kapatın lütfen.. ben oglumu cennete göndereli 3 sene oldu.. gördükçe içim yanıyor..:KK43:

Back
X