Doğuma Hazırlık Ogluma isim arıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim daha guzel ?

• Emir

OY: 0 0,0%
  • Arda

OY: 2 9,5%
  • Aras

OY: 3 14,3%
  • Göktuğ

OY: 4 19,0%
  • Çağan

OY: 4 19,0%
  • Kayra

OY: 1 4,8%
  • Barış

OY: 5 23,8%
  • Doruk

• Eymen

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

Babysinibekleyen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
148
204
23
36
Kizlar 4 aylik hamileyim ilk bebegim ve bebisimin cinsiyetinin erkek oldugunu ogrendim bana isim konusunda yardimci olun lutfen varsa degisik manasi guzel olan isimler sizlerden yardim bekliyorum simdilik dusunduklerim bunlar :nazar:

listeden hic birini begenemedim acikcasi oglumun adi bertan ege ikinciye hamileyim sanirim o da erkek o da kuzey efe olcak yani begenirsen alternatif olabilir

Ben isim konusunda gelenekciyim. Eski türkçe isimleri bazen çok eğreti, zorlama bulabiliyorum. "Kaan" ismi müstesna. Oglum olsa sevdigim tarihi şahsiyetlerden birinin ismini koyardım sanırım. Barbaros çok karizmatik bir isim misal...

Bazılari cok var . Ben az bulunan isim olarak tercihten yana kullaniyom fikrimi Çağan ,Emir, ve Barış. Göktuğ zor telafuz ediliyor . Arda eymen cok var . Doruk ve Arda benim hosuma gitmedi. Arasta kargo sirketi aklima geliyor hep. En beğendigim Çağan . Havaliı telafuzu guvel.

Bazılari cok var . Ben az bulunan isim olarak tercihten yana kullaniyom fikrimi Çağan ,Emir, ve Barış. Göktuğ zor telafuz ediliyor . Arda eymen cok var . Doruk ve Arda benim hosuma gitmedi. Arasta kargo sirketi aklima geliyor hep. En beğendigim Çağan . Havaliı telafuzu guvel.
Evimizin yakınında bir Aras kargo var hep sorun yaşamışımdır hiç tercıh etmıyorum hal böyle olunca Aras ismi bana hiç iç açıcı gelmiyor ama öncelikle ismi koyanın fikri begenisi önemli yanlış anlaşılmasın :KK12:

Cagan mutlu gun bayram demekmis aslinda ismen cok guzel ve benim dogumum ramazan bayraminda olucak gbi gozukuyo ama hitap acisindan agir bi isim gbi

Back
X