Kizimin adi Berra :)Esracım kızının adı neydi :) uyumlu isimleri sever misi bilmiyorum ama ona göre söyleyeyim fikrimi :)
Hem oyle düşünüyorum hem de cok basina buyruk olursa diye korkuyorum bu isimden :)özgür olsun bence:) özgür bi çocuk olsun:)))
Sagol canim :)hmm o zaman bence Berra ile Barış da güzel oluyor, Göktuğ'da. İkisinden biri olsun. :)
Aaa ciddi misin, bunu bilmiyordum cok teşekkür ederim :/barış'a oy verdim ama göktuğ da güzel.
tuna ismini ben de düşündüm ama ingilizcede ton balığı anlamına geldiği için vazgeçtim.
okulda dalga konusu olmasın sonra.
Hem oyle düşünüyorum hem de cok basina buyruk olursa diye korkuyorum bu isimden :)
O aslinda kimden ne duyarsa onu istiyor:)Bence öyle olmaz.ama isimlerde kişilik taşır derler...ablası ne istiyo peki?
Merhaba eşinde Fırat Yılmaz ismini çok beğeniyor benimde oğlum olsa aklımda Allah Rahmet eylesin inş.Göktuğ ismide eşim göktürk ismini bu ara çok beğeniyor oğlum olursa kiyucam die sizce kızlar nasıl isim çok kararlıbizim cinsiyetimiz belli değil daha oğlum olursa adını Fırat Yılmaz kızımız olursa Almila koyacağız Kutay ve Göktuğ güzel isimler Rabbin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim oglum olsaydı adını ömer koymak isterdim.Merhabalar. Bir kizim var,bir de erkek bebek bekliyorum hayirlisiyla.
Tek isim ve net bir isim koymak istiyorum. Son donem moda olmus isimlerden de pek hazzetmiyorum. Aklimda birkac isim var ama 5 yasindaki kizim da mudahale ediyor tabi:) becerebilirsem anket yapacağım, beceremezsem seceneklerin arasında ; Kutay , Özgür , Barış , Goktug var su an.
Sizlerin de onerilerini bekliyorum. Tesekkurler.
Edit : Tuna vardi bir de ya onu unutmusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?