Doğuma Hazırlık Ogluma isim bulamadim :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bynjckors

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
46
1
Merhaba haninlar. Doguma daha var ama kimse fikrini soylemeden bebegimin ismini koymak istiyorum. Esimin annesi babasi bana birakti ama babanne ve buyukbaba sürekli şunun ismini koycaz bunun ismini koysak nasil olur diyorlar. Bende artik bi isim bulup dogmadan herkese duyurmak istiyorum. Bütün isimler bana bi garip geliyor acaba soylemeye alismadigim icin mi? Fikirlerinizi bekliyorum :)

Önerilen Kerem, Selim ve Umut gibi isimler güzel... :)

Onun dışında:
Barış
Oğuz
Mirza
Burak
Emre
Özer
Tolga
Özgür
Engin
Ilhan

Çocuğum henüz yok ama inşallah olursa hiçbir siyasi görüşü hatırlatmayan bir isim koymak isterim. Size de bunu tavsiye ederim çünkü üniversitede, ya da çalışma hayatında insan sırf adından dolayı bir siyasi görüşe yakın görülebiliyor.

Erkek bebege isim bulmak gercekten cok zormuş bizde hala karar veremedik esimle :KK43: allahtan karisan kimsemiz yok biz koyucaz isim :)

selam kızlar bnde 20.haftadayım allah kısmet ederse oğlum olucak bende eymen , yaman bide sarp diye düşünüyodum eşimin ısrarryla ayaz a karar verdik

İnşallah ben de oğluma Yiğit Ali ismini koyucam... ama onun dışında Erdem ismini de hep sevmişimdir :)

X