brşey daha doğum günleri bile aynı olacak. yani sezeryan olduğu için dr aynı gün alalım diyor. SAT ları arasında iki gün var . bende çok karasızım. siz ne dersiniz?
Abdullah ismi peygamber efendimizin en sevdiği isimdir.. ozamanlarda müslüman ailelerden yeni bebeği doğan aileler isim tavsiyesi için hemen peygamber efendimize koşarlarmış. peygamber efendimize sorulunca her defasında ilk olarak hüzünlenerek Abdullah isimini tavsiye edermiş sonra faklı isimler söylermiş.Peygamber efendimiz babasız büyüğü için hayatı boyunca hep baba özlemi ile yaşamıştır ve bundan dolayı Abdullah ismi peygamber efendimiz için çok önemliydi.
yusuf ısmını tavsıye ederım..şayet benım oglum olsa yusuf dusunuyorum..mesela yusuf enes olabılır..!
ıkı ısımı sevıyorum ama tek ısım de koyabılırım..duruma baglı
ömer ısmını de cok sevıyorum..yusuf,ömer,enes,eril,tunahan v.s.. eger bırkac ısım arasında kararsız kaldıysan kura cekın , ben dogdugumda halam,teyzem annemler ısımlerde kararsız kalınca sevdıklerı ısımlerı kagıtlara yazıp kura cekmısler ve seda cıkmış..halamın ıstegı olmuş..teyzemın ıstegını de göbek adı olarak koymuşlar..
sıze bı tavsıye sız bılırsınız adıyla saglıkla yaşar ınşallah :))))))))))
ömer ısmını de cok sevıyorum..yusuf,ömer,enes,eril,tunahan v.s.. eger bırkac ısım arasında kararsız kaldıysan kura cekın , ben dogdugumda halam,teyzem annemler ısımlerde kararsız kalınca sevdıklerı ısımlerı kagıtlara yazıp kura cekmısler ve seda cıkmış..halamın ıstegı olmuş..teyzemın ıstegını de göbek adı olarak koymuşlar..
sıze bı tavsıye sız bılırsınız adıyla saglıkla yaşar ınşallah :))))))))))[/QUO güzel yöntemmiş hepinize çok teşekkür ederim..