Doğuma Hazırlık oğluma isim bulmada yardımmmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
artık oğluma kavuşmama az kaldı ama ben hala bir isim bulamadım..
şöyle anlamı güzel,içinde ğ ve ç olmayan bir isim istiyorum..
bir ara eşime rüzgar,poyraz,ege,eren seçeneklerini sunmuştum..o günden beri eşim poyraz diyor...anlamı hem bir çeşit rüzgar hemde yüce ulu demek...ama içime çok sinmedi..
bana değişik isim önerileri sunarsanız sevinirim...
şimdiden teşekkürler..

bende aynı dertteyimde benim kızım olcak ama :))

erkek isimlerinden de

ulaş,utku inanç şuan aklıma gelenler bunlar canım

allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş

Benimde erkek
Şuan kayra berk düşünüoruz çokda alıştık ama deişir fikrim yine :)
Ege,Efe,Baran,Enis ben bunlarıda begeniyorum :)

mehtap canımcım poyraz güzel ben de seviyorum o ismi ama eşim istemedi diye içime sinmedi soğudum o yüzden karar değiştirdik ben sana erkek bebek isimleriyle ilgili yaptığım listeyi göndereyim ona bak istersen.

kızlar teşekkürler...
umutluyuz listeyi aldım canım saol...

bu isim bulmak ne zormuş yaaaa

selam canım
bence erkek ismi bulmak kolay da esas kız ismi bulmak zor
erkek olsaydı listem hazırdı:
üstelik hepsi de türkçe

Canalp ---> Özünde yiğitlik, güçlülük olan kimse
Arhan ---> Üstün nitelikli, dürüst hükümdar
Soykan ---> Asil, soylu kimse
Arcan ---> Özü saf, temiz kimse.
Batu ---> Üstün gelen, gücü yeten, galip.
Bartu ---> Varlık, servet.

mehtapçım eren süper canmm...çok ta akıllı oluyo erenler.

saolun kızlar isimler çok güzel...içindek seçtiklerimden liste yapıyorum..sonra içinden seçicem artık..

benımde oğluşum olacak ben yıllardır toprak ismini istıyorum
toprak,doruk,poyraz.yağız bu ısımler çok hoşuma gdıor

ah cnm yaa aynı bizi gördüm sizde :)) Benimde 7 aylık bir oğlum var . hamileyken bende isim arardım hep ve eşime alternatifler sunardım poyraz isminde takılı kalmıştı beğenmişti eşim ama benim içime sinmedi hatda 8 aylık hamileydim havlu yaptırmıştı iyiki doğdun poyraz yazıyordu bende kıyamadım madem çok istiyosun poyraz olsun dedim ve öyle oldu :))) Şuan çok tatlı ve ismini kendisine yakıştırıyorum ne bilim :) Aslında poyraz ismi güzel çekiciliği var bende kurandan olsun istiyodum o yüzden içime sinmemişti...

benımde oğluşum olacak ben yıllardır toprak ismini istıyorum
toprak,doruk,poyraz.yağız bu ısımler çok hoşuma gdıor

toprak da güzel aslında listeme aldım..:))
yağız hoşuma gidiyor ama ğ olmasını isemiyorum...

ah cnm yaa aynı bizi gördüm sizde :)) Benimde 7 aylık bir oğlum var . hamileyken bende isim arardım hep ve eşime alternatifler sunardım poyraz isminde takılı kalmıştı beğenmişti eşim ama benim içime sinmedi hatda 8 aylık hamileydim havlu yaptırmıştı iyiki doğdun poyraz yazıyordu bende kıyamadım madem çok istiyosun poyraz olsun dedim ve öyle oldu :))) Şuan çok tatlı ve ismini kendisine yakıştırıyorum ne bilim :) Aslında poyraz ismi güzel çekiciliği var bende kurandan olsun istiyodum o yüzden içime sinmemişti...

evet aynıymışız..çünkü bende badi siparişi vericem üzerine yazı yazdırıcam eşim %50baba adı %50 annem adı %100bebeğin adı..eşim hemen poyraz yazıyor tamam oldu diyor..:))

kızlar benim oğluşumun adı -emir can-
ancak hamileliğim döneminde dağhan ve eren isimleride çok hoşuma giderdi. fikir olsun istedim

Merhaba hanımlar ben 10+6 haftalık hamileyim. Eğer bizim oğlumuz olursa adını ben kızımız olursa eşim koyacak... Ben oğlumuza isim buldum "Tuğra" olacak oğlumun adı...

mrb canım ben 12 haftalık hamileyim daha cinsiyet belli değil yalnız erkek olursa kayra veya elyesa koymayı düşünüyorum..

Back
X