Doğuma Hazırlık oğluma isim enes'e uyan isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yumak46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
128
2
296
Aydın
Bir kızım var adı Ecrin Nisa şimdi de oğlum olacak ve Ecrin'e Enes ismi uyuyor ama yanına ikinci bir isim bulamadım bu konu da yardımlarınızı bekliyorum aslında ben Talha Enes düşünüyorum.Ama eşim istemiyor.Zor isim diyor.Fikirlerinizi bekliyorum...

Kayra
Buğra
Beka
Akif
Aktan
Altay
Affan
Behiç
Berhan
Safa
Sait
Bunlar enes ismine çağrışım olarak yanında bana göre güzel durabilecek isimler ama tabi karar sizin.Aslında Talha ismi de çok güzel ve uyumlu :34:
Ayrıca sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Allah hayırlı uzun ömürler versin oğluşuna :)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim önerdiğiniz isimler çok güzel özellikle affan ismini begendim.Aklınıza başka isimler daha gelirse ekleyin lütfen

Erçin ismini daha önce duymamıştım güzel bir isim listeme ekleyelim bakalım babamızda beğenecek mi? Bu erkek milleti
hep değişikliğe açık değiller mehmet, mustafa, osman vs. olsun istiyo amam ben istemiyorum zafer sonunda her zamanki gibi bayanların:46:

Sonunda oğlumun ismini kesinleştirdik.Enes isminden vazgeçtik ve Eymen Utku koymaya karar verdik anlamları da çok güzel....

Eymen:Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı ayrıca sahabe ismi

Utku:Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer

Bence anlamları çok güzel sonuçta 9 aylık bir emek hastalık,düşük tehlikeleri vs. gerçekten de mutlu sonuç kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X