Doğuma Hazırlık Oğluma isim kararsızligi :( yardimm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
33
Oğlumun ismine karar veriyoruz sonra başka isimler görüyorum duyuyorum arıyorum acaba omu olsaydı bunu olsaydı en son' poyraz ege' ismine karar verdk ama bilmiyorum yardimci olrmsnz bana :KK47:

Benim oglusum olsaydı yiğit istiyordum ama kızım olacak canım bence hiç eskimeyen çok gziel bir isim yiğit ege de güzel olurdu

Ben de Poyraz Ege Efe Yigit Yagiz Mert isimlerine hic isinamadim nedense.
Kaan cok hosuma gidiyor.
Kerem Arda Eren Emir Emre
Yasir Tugra Mete de sevdigim isimlerden..

Emir Ali ismini duymuştum birinden güzel isim Yağız ve Miraç isimleri de güzeldir. Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu arada.

Bu sene bütün erkek bebeklerin ismi Poyraz, Aras, Emir ve Ayaz galiba. Çok duyuyorum da... Ben de erkek bebek bekliyorum fakat isim konusunda eşimle orta yolu bulamadık henüz ve gerçekten belinleninceye kadar sıkıcı bir durum benim adıma... Hepimiz kuzularımıza ismiyle yaşayacağını göz önünde bulundurarak güzel isimler buluruz inşallah...

Tsk ederim peki poyraz ismi tel başına nasıl sizce
Poyraz, ayaz, bora, tayfun gibi dogadan isimler bana hep sert ve soguk gelir. Ben tercih etmem ama illa poyraz dusunuluyorsa yaninda poyrazin sertligini giderecek yumusak bi isim secebilirsiniz. Poyraz efe, mert, alp, yigit vb. Gibi

Bebişim karnımdayken öldü yoksa bende poyraz koyacaktım. Egeye gerek yok bence. Sen bilirsin. Benim oglanlar da iki isimli ama zor oluyor. Tek yeterli.

Back
X