Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkOğluma isim kararsızligi :( yardimm
Bebişim karnımdayken öldü yoksa bende poyraz koyacaktım. Egeye gerek yok bence. Sen bilirsin. Benim oglanlar da iki isimli ama zor oluyor. Tek yeterli.
Bu sene bütün erkek bebeklerin ismi Poyraz, Aras, Emir ve Ayaz galiba. Çok duyuyorum da... Ben de erkek bebek bekliyorum fakat isim konusunda eşimle orta yolu bulamadık henüz ve gerçekten belinleninceye kadar sıkıcı bir durum benim adıma... Hepimiz kuzularımıza ismiyle yaşayacağını göz önünde bulundurarak güzel isimler buluruz inşallah...
Benim bir tanıdığımın oğlunun adı Rüzgar ve çocuk aşırı derecede yaramaz ben isimlerin çocukların karakterine etki ettiğini düşünüyorum, inşallah sizin oğlunuz yaramaz olmaz...
Benim bir tanıdığımın oğlunun adı Rüzgar ve çocuk aşırı derecede yaramaz ben isimlerin çocukların karakterine etki ettiğini düşünüyorum, inşallah sizin oğlunuz yaramaz olmaz...