- Konu Sahibi ErfidanEsra
-
kızlar oğlum olacak..35 hfta içindeyz.isim karar veremedk bi türlü..bnm beğendiğim isimşeri esşim beğenmedi onun kileri ben..,,
kuran da geçen isimlerden söyledm beğenmdi...
ilk eray ismi düşünmüstümm ozmn beğenmiodu smdi eray olsun diyoo..
sizce nasıl eray ismiii.anlamı ay gbi güzel parlaak erkek demek..soyadımızda erfidan onla uyumluu snki
ismin kuranda geçmesi şart mı yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum eray ismi iyi mi
Bence Eymen ismi de çok güzel :)
kızlar oğlum olacak..35 hfta içindeyz.isim karar veremedk bi türlü..bnm beğendiğim isimşeri esşim beğenmedi onun kileri ben..,,
sizce nasıl eray ismiii.anlamı ay gbi güzel parlaak erkek demek..soyadımızda erfidan onla uyumluu snki
ismin kuranda geçmesi şart mı yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum eray ismi iyi mi
Tanidigim eymenlerin zeka seviyesi hic yüksek değil isme cekiyor insan
Öncelikle Allah tamamına erdirsin,hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.Bence Eray çok güzel bir isim :)
tşk cnm bütün hamilelere allah tamamına erdirmek nasip etsin
eray bence çok güzel bi isim. ayrıca isimin kuranda geçmesi tabikide şart değil. hatta tv de bi hoca söylemişti sırf kuranda geçiyo diye anlamına bakmadan çocuklara okadar manasız isimler koyuyolarki böyle yapmayın. kuranda geçen her kelime isim olarak konmaz. çocuğunuza isim koyarken mutlaka onu yücelten anlamlı isimler koyun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?