oğluma isim kızlarrr

ErfidanEsra

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
1
6
35
Bartın
kızlar oğlum olacak..35 hfta içindeyz.isim karar veremedk bi türlü..bnm beğendiğim isimşeri esşim beğenmedi onun kileri ben..,,
kuran da geçen isimlerden söyledm beğenmdi...
ilk eray ismi düşünmüstümm ozmn beğenmiodu smdi eray olsun diyoo..
sizce nasıl eray ismiii.anlamı ay gbi güzel parlaak erkek demek..soyadımızda erfidan onla uyumluu snki
ismin kuranda geçmesi şart mı yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum eray ismi iyi mi

kızlar oğlum olacak..35 hfta içindeyz.isim karar veremedk bi türlü..bnm beğendiğim isimşeri esşim beğenmedi onun kileri ben..,,
sizce nasıl eray ismiii.anlamı ay gbi güzel parlaak erkek demek..soyadımızda erfidan onla uyumluu snki
ismin kuranda geçmesi şart mı yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum eray ismi iyi mi

Gayet guzel erkek cocugunda soy isme uyum sart bende ogluma soy adimizla uyumlu bi isim werdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ediz erfidan diyorum ben👶

Ediz bey..
Edizim.. Falan derken pek bi karizmatik göründü gözüme😊

Anlamı da ulu yüce değerli olarak verilmiş nette..

Öncelikle Allah tamamına erdirsin,hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.Bence Eray çok güzel bir isim :)

güzel bir isim...hayırlı doğumlar

eray bence çok güzel bi isim. ayrıca isimin kuranda geçmesi tabikide şart değil. hatta tv de bi hoca söylemişti sırf kuranda geçiyo diye anlamına bakmadan çocuklara okadar manasız isimler koyuyolarki böyle yapmayın. kuranda geçen her kelime isim olarak konmaz. çocuğunuza isim koyarken mutlaka onu yücelten anlamlı isimler koyun dedi.

eray bence çok güzel bi isim. ayrıca isimin kuranda geçmesi tabikide şart değil. hatta tv de bi hoca söylemişti sırf kuranda geçiyo diye anlamına bakmadan çocuklara okadar manasız isimler koyuyolarki böyle yapmayın. kuranda geçen her kelime isim olarak konmaz. çocuğunuza isim koyarken mutlaka onu yücelten anlamlı isimler koyun dedi.

evt bnce de öylee...eray ın anlamı da gzl zaten..babası ismini kulağına okurken basına kuranda geçen bi isim ekleyip okuyacak..kuran da geçen isim de vermiş olucaz byle oluyomuşş

Back
X