oğlum doğalı bir ay oldu isminide ismail yağız koyduk nüfus cüzdanı bile çıktı ama eşim bir türlü ismine alışamadı . ğ harfi ağızdan zor çıkıyor söylemesi zor diyor şimdi yeni isim arayışındayız ama onuda bir türlü bulamıyoruz benim beğendiklerimi o beğenmiyor onun beğendiklerinide ben beğenmiyorum. düşündüğümüz bi kaç ismi yazayım sizdende öneriler bekliyorum. aras, orkun, kuzey, ege,efe, alp, alper,kerem gibi
oğlum doğalı bir ay oldu isminide ismail yağız koyduk nüfus cüzdanı bile çıktı ama eşim bir türlü ismine alışamadı . ğ harfi ağızdan zor çıkıyor söylemesi zor diyor şimdi yeni isim arayışındayız ama onuda bir türlü bulamıyoruz benim beğendiklerimi o beğenmiyor onun beğendiklerinide ben beğenmiyorum. düşündüğümüz bi kaç ismi yazayım sizdende öneriler bekliyorum. aras, orkun, kuzey, ege,efe, alp, alper,kerem gibi
bebeğiniiz analı babalı büyütün
ama bebeğin nüfus cüzdanı bile çıkmış nasıl olacak ki?
benım oğlumun adı da kısmetse MEhmet Tuna olacak
Tuna ismini beğenirim çok belki fikir olur
Size biraz angarya yaratsa da bence içinize sinmeyen bir ismi seçmemelisiniz.Belki de anne baba olarak ismin enerjisinin bebeğe iyi gelmediğini ,ağır geldiğini belli belirsiz hissediyorsunuz ya da bebeğiniz bu isime uyumlanamadığını size hissettiriyor.
Sizin seçtiğiniz alternatif isimleri sevdim.Ayrıca önerilerim eha ,Tunç , Ediz ,İlter ,Ersan ,Işık , Koral ,Meriç ,Reha ,Ali ,Tunca ,Eser ,Deniz ,Mercan ve bir de Atilla isminin harfleri ,melodisi bana çok dolu dolu ve sevimli geliyor nedense.
önerdiğiniz isimlere teşekkür ederim arkadaşlar. beniçin sorun yok ta babmız bir türlü alışamadı bu isme artık mahkemeye falan verip değiştirecez biraz uğraşcaz ama ne yapalım sonunda ikimizinde içine sinen bi ism olacak insallah bide isme karar verebilsek en zor kısmıda bu zaten