Doğuma Hazırlık oğluma isim önerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ftmtrhn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
2
0
6
35
Kırklareli
Birkaç gün sonra kısmetse bir oğlum olacak. Adını Burak koymayı düşünüyoruz ; ancak Burakla uyumlu bir isim daha eklemek istiyoruz.Önerilerinizi bekliyorum

Birkaç gün sonra kısmetse bir oğlum olacak. Adını Burak koymayı düşünüyoruz ; ancak Burakla uyumlu bir isim daha eklemek istiyoruz.Önerilerinizi bekliyorum

merhaba oncelikle hayırlı olsun Allah hayırlı evlat eylesin "Burak" ismine pek uygun degil ama "Vadi "ismini cok begeniyorum sanki sonu "k" harfiyle bittiginden "k" harfiyle baslayan isimler daha uyumlu olabilir

Burak çok güzel bir isim tek başınada çok havalı olur :) ben oğlan çocuklarında atalay ismini çok seviyorum birde eymen :) hayırlı doğumlar olur inşallah.

Bende erkeklerde DENİZ ismini çok severim BURAK DENİZ güzel olur,tabi karar sizin,Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

ben abimin oğluna KEREM ALP ismini bulmuştum çok beğendiler ve uygun görüp koydular.

doğacağı güne kadar METE olacak diyorlardı ama okadar çok Mete dedik ki doğunca soğuduk.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün adıyla hayırlı yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…