Doğuma Hazırlık Oğluma isim seçeneklerini oylar mısınız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi en güzel

• Mete

OY: 14 7,9%
  • Rüzgar

OY: 38 21,3%
  • Aras

OY: 20 11,2%
  • Kerem

OY: 29 16,3%
  • Sinan

OY: 2 1,1%
  • Tuna

OY: 12 6,7%
  • Semih

OY: 5 2,8%
  • Mert

OY: 16 9,0%
  • Eymen

OY: 25 14,0%
  • Selim

OY: 4 2,2%
  • Enes

OY: 13 7,3%
  • Aziz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    178

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
bi türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirimm:52:

Ben Mert i işaretledim. Kuzenimin adıdır Mert. kardeşim gibi. kendisini çok sevdiğim için isimde hoşuma gidiyor

Sağlıkla büyütün inşallah :nazar:

burdaki bazı isimler çok klasık geldi bana enes ,mert gibi.. ama bazı isimler de ne kadar klasık olursa olsun popüleritesinden bişey kaybetmiyor bence kerem , semih gibi.. benım oyum kerem e ve aras a gitti.
bizim favori isimlerimiz ise uras, ayaz ve demir.

bu arada mete de buaralar hoşuma gitmeye başladı anlamını biliyor musun

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
mert eymen i ikisini birden kullanabilisin.........

yakın gidio oylamalar ama eymen hep biras daha önde. eymen isminde yumuşak g mi var die soranlar oluor yahu:1:

eşimin dediği isimlerde var:D sinan, selim, semih:) semih yeğenim var ama:) onu eledik biz.. düşünüyoruz ama başka daha...

sinan ı mimar sinandan dolayı aklımıza gelmişti ama anlamı da pek içime sinmiyor:44:
sinan; (arapça) erkek ismi - mızrak, süngü vb. silahların sivri ucu.
ha evet doru ben de araştırmıştım.anlamsız isimler koymamak lazım. söylenişi güsel ama. aziz in anlamı güsel ama kimse oy vermemiş ona
benimde oyum tuna ya :17:
hatta yiğenime koyduk
Allah analı babalı büyütsün cnm. güsel isim

Tuya cım inşallah sağlıklı,hayırlı bi evlat olur..
biz eşimle Kerem ismini koymaya karar verdiğimiz için Kerem'i işaretledim..:34: isim koymak çok zor gerçekten..insanın hayatı boyunca kullanıcağı bişey ve ona söz hakkı bile tanıyamadan konduğu için büyük bi yük aslında...bir de isimlerin kişinin karakterini de etkilediğini düşünüyorum o yüzden inşallah güzel,hayırlı bir isim bulabilirsiniz :61:

Tuya cım inşallah sağlıklı,hayırlı bi evlat olur..
biz eşimle Kerem ismini koymaya karar verdiğimiz için Kerem'i işaretledim..:34: isim koymak çok zor gerçekten..insanın hayatı boyunca kullanıcağı bişey ve ona söz hakkı bile tanıyamadan konduğu için büyük bi yük aslında...bir de isimlerin kişinin karakterini de etkilediğini düşünüyorum o yüzden inşallah güzel,hayırlı bir isim bulabilirsiniz :61:

evet ya aynen. erkek ismi bulmak daha zormuş. hayatı boyunca kullanacağı anlammlı bişi olsun istiyoruz umarım hayırlısıyla bulurus. seninki de kerem ismiyle hayırlısıyla büyür inşallah:nazar:

Back
X