- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Yahya Kemal güzel olur bence
Bende eskiden iki isim koyayim diye düşünüyordum ama artık kesinlikle tek.isim taraftariyim.iki isimli olan öğrencilerimin büyük bir çoğunluğu iki isimden memnun değil.
Ozellikle nine dede ismi konulanlar nolur öğretmenim o ismimi söylemeyin diyorlar.birde dalga geçilecek kelimelere benzeyen isimler olmamalı. Resmen birbirinin psikolojisini bozuyorlar. Artık çocuklar çok acımasız malesef.Bende tek isimden yanaydım hep uzun isimleri seviyordum..eşimin istediği isim mert olunca hem tek hece hemde çok konulan isimlerden olunca hem soyismimiz iki hece ve çok kullanılan bi isim olunca hemde uzun isim sevdiğim için yanına bi isim koysak mı diye düşünüyoruz...iki ismide modern isim olanlarda aynı sıkıntı oluyor mu?
Ozellikle nine dede ismi konulanlar nolur öğretmenim o ismimi söylemeyin diyorlar.birde dalga geçilecek kelimelere benzeyen isimler olmamalı. Resmen birbirinin psikolojisini bozuyorlar. Artık çocuklar çok acımasız malesef.
Ozellikle nine dede ismi konulanlar nolur öğretmenim o ismimi söylemeyin diyorlar.birde dalga geçilecek kelimelere benzeyen isimler olmamalı. Resmen birbirinin psikolojisini bozuyorlar. Artık çocuklar çok acımasız malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?