Doğuma Hazırlık Oğluma isim... Sizce hangisi ????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayaz ayaz ayaz en en en sevdiğim isim bayılıyorum bu isme ):)::).

Kızlar merhabalar... Allah kısmet ederse, bir oğlum olacak, şu an 20 haftalık hamileyim. Oğlumuzun ismi konusunda 4 isim arasında kararsız kaldık.

-AYAZ (Aslında ben bu ismi çok beğeniyorum; ama soğuk bir çocuk olabilir diyorlar :50: )

-ÇINAR

-TUNA (Benim kızlık soyadım olduğu için, bu isim üzerinde çok duruyoruz)

-POYRAZ

Sizce bizim minik yakışıklının ismi hangisi olmalı? :emir_bebek: :34:

Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ismi poyraz efe poyrazı ben koydım efeyi babası (zaten ismiyle geldi doğduğu gün memleketi bir poyraz estiki sorma:1:) ama ben yıllardır çınar olsun istemişimdir eşim mızırdandığı için poyraz koydum ama çınar çok güzel bir isim.Allah sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar: :emir_bebek:

Çevremdeki herkes bu aralar çınar koy diyor bana. Kayra dan sonra Çınar furyası başlamış. Bizde 26. haftamızdayız. Tuna koyacağız.

Canım benimde 7 aylık bir oğlum var ismi poyraz efe poyrazı ben koydım efeyi babası (zaten ismiyle geldi doğduğu gün memleketi bir poyraz estiki sorma:1:) ama ben yıllardır çınar olsun istemişimdir eşim mızırdandığı için poyraz koydum ama çınar çok güzel bir isim.Allah sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar: :emir_bebek:

benimde 3 yaşında bir oğlum var ismi poyraz önceleri eşime poyraz efe olsun ismi demiştim ama soy adımız uzun okunması zor olur diye vazgeçmiştik:)ve oğlum doğduğu gün kar ve fırtına vardı gerçektende poyrazlar adı gibi oluyo sanırım:))oğlum çok hareketli ve yerinde durmayan bir çocukk senin ki daha ufak ama büyüdükçe oğlum gibi olmaz umarım:)

Back
X