Doğuma Hazırlık oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iklimce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
45
0
86
44
Bursa
CADIARZUslm kızlar.6 aylık hamileyim ve oğluma isim bulamıyorum.fikir verirseniz sevinirim.teşekkürler

canım ilk başta Rabbim tamamına erdirsin sen anne olarak çokgüzel isime karar verirsin ama iyi düşün çünkü ismi ne olusa ondan etkilenir canım örneğin mustafa yiyelim ona her ismi söylendiğinde sen büyük bir makama erdin denir çocuk ne yapsa bu iyi dilekleri alıyor :1hug: ben çok sevdiğim isimde ahmet :sm_cool: oğlumun ismi mesut :1hug: onuda babası kurdu k i b Şeniz

oğlum olursa adını kaan ya da atakan koyucam,

hayırlı olsun şimdidenyerimseniben

oncelikle ALLAH hayirli dogumlar nasip etsin...eli ayagi duzgun saglikli bir bebek olsun.isim konusundada "alperen yada "efe" ...

:1hug:canm efe ismide çok güzel ben oğlum olursa efe koyucam

Benim gönlümden hep Deniz geçmiştir...
Allah nasip eder bir erkek evlat verir se oğlumun ismini Deniz Tarık koymak istiyorum....
Tarık eşimin ismi oan o kadar aşığım ki adını heryere yazasım var..... Şeniz

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..benim oglumun ismi Sabri Kağan..ikincinin cinsiyetini henuz bilmiyoruz..ama erkek olursa Sina Kerem olacak insallah...diger sevdigim isimler soyle..Emir,Burak,Baran,Doruk,Batuhan.

deniz diyen arkadaşa katılıyorum.kızda olsa erkekte olsa dünyanın en güzel isimlerinden biri bence.bende deniz koymak isterim ilerde.inşallah deniz gibi uçsuz bucaksız deniz gibi engin ve deniz gibi tertemiz bi karakteri olur çocuğunun.isimlerin etkisinde kalma konusunu arkadaşlarla tartışırken deniz isminde olanların ne kadar aydın kişiler olduğunu konuşmmuştuk geçen gün.kardeşimin adıda deniz bende deniz koyucam çocuğuma

altan, çağlar, deniz, emirhan, mert ve kağan isimleri hoşuma gidiyor. bizde henüz karar veremedik

kızlar inş su hastalığımı atlatır da bi oğlum olursa adını alp orkun katacam inş..
canım adı ne olursa olsun Allah sanada bebeğinede uzun ömürler versin
darısı tüm olmayanların başına inş
amin

bende aynı dertten müzdaripim

6 aylık olduk ama hala isim bulamıyorum.
Arda çok sinmişti içime ama Ardalar çok yaramaz oluyor biliyorum..
benimde en çok aklımdan geçen isimler
Yağız
Arda
Kemal
Bera
Fırat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…