Doğuma Hazırlık Oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar benim 2011 nisan da bir oğlum olacak;var mı önerisi olan?
Canım hayırlı olsun bebişin öncelikle sen bizim 2011 nisan anneleri topiğinde niye yoksun bakalım...aaa oldu mu şimdi !!Etkin katılımlarını bekliyoruz öncelikle bunu belirteyim. Gelelim isim alternetiflerine MERT, MELİH, KEREM, GÖRKEM, GÖKTUĞ, SARP, BERKAY, UMUT, UTKU, AYAZ, ATEŞ benim beğendiklerim arasında. Nasipse benimde Nisanda bir oğlum olacak ve biz YAMAN koymayı düşünüyoruz... Bakıyorumda öneriler arasında da var oğluşumun ismi, beğeniliyor demekki güzelll :)))

Son düzenleme:
Arkadaşım benim de şubatta oğluşum olucak Allahın izniyle biz eşimle " ÇAĞRI " ismini beğendik ama ben hala daha araştıryorum acaba 2 isim mi olsa diye de düşünüyorum.benim arkadaşlarımın da erkek çocukları var onlardan ve aklıma gelen bikaç ismi yazayım ben arkadaşlarımın çocukları olduğu için aynı ismi koymak istemiyorum ama beğenen olur diye paylaşmak istedim Görkem Egemen Eymen Yağız bana da yardımcı olan olursa sevinirim insanın kafası karışıyor gerçekten... herkese kolay gelsin :)

nasipse benimde nisanda oğlum olucak.yusuf veya ömer istiyorum.ama yanınabir isim daha düşünüyorum karar veremedim....

erkek ismi çok zor yaa kız çocuğa sanki daha fazla seçenek olarak..
bende tersini düşünüyorum ..sanki kız ismi seçeneği az gibime geliyo şu an hamileyim henüz cinsiyet belli değil ......

emir(oğlumun adı),eymen(son 2 yıldır nerdeyse hemen hemen herkes bu ismi koyuyor],
kaan,burak,

içinde "r" harfi olan erkek isimlerini çok beğeniyorum..."r" harfi ismi çok karizmatikleştiriyor gibime geliyor...
orhan.
ömer(sevmediğim birisinin ismi ama yine de güzel)
Sarp
Kahraman
Emir

öneridir

Bizim önümüzdeki haftalar bebeğimiz doğacak insallah... Şekerlerini hazırladık ismi YAĞIZ SALİH oldu. Salihi ben yağızı eşim buldu. Salih bir kul olsun ve bide kurandan bi isim olsun istedim. Salih peygamberimizde varmış. hem yağız hem salih olur insallah.

ben erkek isimleri olarak; bensiyon, aleksan, lefter, lazar isimlerini beğeniyorum, bensiyon azaldı baya ne yazık ki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…